GOOIK - Delegatie van Altenberge naar Gooik

C21

GOOIK - Delegatie van Altenberge naar Gooik

Editiepajot_gooik_deleener_1_foto_kos
Foto Kos
 
Dat Herman Van Rompuy de eerste Europese president is wordt in Gooik met enthousiasme ervaren. Gooik draagt ook zijn steentje bij in de Europeanisering. De gemeente Altenberge van haar kant blijft ook niet bij de pakken zitten, zij stuurden een delegatie naar Gooik om op zondag en maandag een deel van het dertigjarig jubileum voor te bereiden.
Deze delegatie bestond uit mevrouw Christina Matthoff de voorzitter van TUS Altenberge, de heer Ulrich Krass de vertegenwoordiger van de gemeenteraad en de heren Werner Witte en Wilhel Thier de drijvende krachten in het comité dat zich bekommert om de verbroederingsactiviteiten met Gooik.
De gemeente Gooik werd vertegenwoordigd door; de organisatoren van het volleybaltornooi, Marc Vastesaeger, G. Robberechts, en Marc De Dobbeleer, de organisator van het voetbaltornooi, Filip Thyssens. De gemeente Gooik hield eraan vertegenwoordigd te worden door Burgemeester Michel Doomst, schepenen Herman Anthoons en Gunther De Wilde , sportfunctionaris Walter Tielemans, secretaris Erick Van Snik die samen met  Raymond Vereycken en André De Leener de initiatiefnemers zijn van de medewerking aan de Paastornooien georganiseerd door SK Gooik en GOVOC Gooik.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 nov 2009
Marc Colpaert
Kos
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

PenZine | 26 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 21 mrt 2024

archief