GOOIK - Binnenplein De Cam bijna afgewerkt

C21

GOOIK - Binnenplein De Cam bijna afgewerkt

Colpaert_gooik_einde_werken_1
Gemeentearbeiders plaatsen de laatste struiken. - Foto Marc Colpaert
 

Gemeentearbeiders van Gooik leggen momenteel de laatste hand aan de verbeteringswerken op het binnenplein van De Cam in Gooik.

Op het binnenplein van het gemeenschapscentrum de Cam werden de laatste weken heel wat werken uitgevoerd. Aannemer Pevenage plaatste er in opdracht van het gemeentebestuur een nieuwe verharding. “ De vroegere kiezelsteentjes werden verwijderd en er werden plattines op de toegangsweg aangelegd”, vertelde schepen van openbare werken Herman Anthoons (CD&V). Op verzoek van de dienst ‘Monumenten en Landschappen’ werd de parking in stofvrije dolomiet aangelegd.
Momenteel zijn Eddy Pasteleurs, Hugo Taelemans en Jos Suenens van de groendienst van Gooik, bezig met het plaatsen van de groenbeplanting. Nadien is het binnenplein volledig afgewerkt. Tijdens de duur van de werken bleef de schuur, het volkscafé, het instrumentenmuseum en de socio-culturele dienst steeds bereikbaar.
Door de gure wind moesten de gemeentearbeiders af en toe eens gaan schuilen in volkscafé De Cam. Van uitbaatster Arlette Tielemans kregen ze spontaan een tas warme soep aangeboden. Als dat geen service is.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 dec 2009
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 dec 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 01 dec 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 28 nov 2022

archief