GOOIK - Afscheid van Marie-José Devos

C21

GOOIK - Afscheid van Marie-José Devos

Editiepajot_gooik_afscheid_voorzitter_1_foto_mc_bewerkt
Marie-José kreeg bloemen. - Foto Marc Colpaert
 

Na veertig jaar aan het roer te hebben gestaan van de Gezinsbond in Gooik, geeft Marie-José de fakkel door aan Christa Dermez. Hiervoor werd ze gehuldigd op het gemeentehuis.

Afgelopen dagen werd Marie-José Devos extra in de bloemetjes gezet op het gemeentehuis van Gooik. Zij was immers bijna veertig jaar lang de stuwende kracht achter de Gezinsbond, afdeling Gooik en geeft nu de fakkel door. Het nieuwe bestuur, onder leiding van voorzitter Christa Dermez, zal proberen het even goed te doen als Marie-José.
Marie-José was duidelijk van haar melk door al deze belangstelling. “ Mijn hart klopt mij nog in mijn keel, zoiets had ik nooit verwacht”, zei een ontroerde Marie-José. “ Ik heb dan ook niets voorzien, maar ik bedank alle mensen die hier zijn van de Gezinsbond en ook uit andere gemeenten, zoiets doet zeker plezier”, aldus Marie-José.
In aanwezigheid van de burgemeester, bestuursleden en vrienden uit Gooik kreeg Marie-José van het Gewest het Zilveren ereteken voor het vele werk dat ze deed gedurende veertig jaar. Vanaf nu is Marie-José ere-voorzitter van de Gooikse Gezinsbond. Wie de Gezinsbond afdeling Gooik wil contacteren, kan dit doen via gezinsbond.gooik@live.be 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 dec 2009
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 dec 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 01 dec 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 28 nov 2022

archief