HERNE - Vidts recycling investeert in nieuwe containers

C21

HERNE - Vidts recycling investeert in nieuwe containers

Editiepajot_vidts_recycling_herne_-_deschuyffeleer__4_
Vidts recycling investeert in nieuwe containers - Foto's Deschuyffeleer
 
Editiepajot_vidts_recycling_herne_-_deschuyffeleer__2_
Vidts Recycling - Ghislenghien-Herne - Foto Deschuyffeleer
 
Editiepajot_vidts_recycling_herne_-_deschuyffeleer__6_
Bert Vidts - Foto Deschuyffeleer
 

Het recycleringsbedrijf van Alain en Bert Vidts in Ghislenghien maar met administratief centrum aan de Geraardsbergsesteenweg in Herne heeft zonet ten dienste van zowel particulieren als bedrijven 100 nieuwe zelfontworpen en gemaakte containers in gebruik genomen.

Door de verhuur van deze containers kan Vidts Recycling de werkgelegenheid van zo’n 30 werkkrachten in de komende jaren garanderen.
 
Al meer dan 20 jaar zit Alain Vidts in het vak. “In al die jaren heb ik al te maken gehad met vele verschillende types containers. Die ervaring laat mij thans toe de eigenschappen van goede en minder goede containers te onderscheiden. Op basis van die verzamelde informatie heb ik dan samen met mijn zoon een nieuw product ontworpen”, aldus Alain.
 
Uniek aan deze gepatenteerde containers is dat zij als afzetcontainers per twee kunnen gestapeld en zo vervoerd worden evenzeer vol als leeg. Zowel voor de opslag als voor het vervoer is deze nieuwe technologie innoverend. Het concept komt als dusdanig én het milieu, én de kostprijs én de verkeersdrukte ten goede. Daarenboven werkt de opeenstapeling tijdens het vervoer ook minder ladingverlies in de hand.
 
Vidts Recycling stelt dan ook containers ter beschikking van 10, 17, en 30 m³ die kunnen ingezet worden voor inertafval, voor behandeld en onbehandeld hout, voor groenafval of voor gemengd afval. Om en bij de 85 % van de aangeleverde massa wordt in Gellingen na sortering terug nuttig gebruikt.
 
Vidts Recycling gaf haar jongste boorling tevens een opvallend frisse look mee zodat ook het straatbeeld mee kan genieten van de ontplooiing van het dynamisch bedrijf.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 feb 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief