HERNE - Nieuwe sportraad voorgesteld

C21

HERNE - Nieuwe sportraad voorgesteld

Editiepajot_sportprijzen_2010_hernekouter_-_deschuyffeleer__22_
Johan Peetermans, Christophe Martens, Wim Blaton, David Heymans, Dimitri Redant, ondervoorzitter Robert Rotsaert, voorzitter Paul Peeters, sportfunctionaris Francisca Dekens en de schepen van sport Lieven Vandenneucker. - Foto Deschuyffeleer
 

Tijdens de uitereiking van de gemeentelijke sportprijzen werd het vernieuwd dagelijks bestuur van de Sportraad voorgesteld. Vol enthousiasme gaan voortaan Paul Peeters als voorzitter, Robert Rotsaert als ondervoorzitter en penningmeester en David Heymans als secretaris aan de slag. Nieuwe leden zijn Wim Blaton van Pajottenland Sportief – Ter Heyde Cycling Team en tevens sportmonitor tijdens gemeentelijke sportstages,  Dimitri Redant van Judoclub Herne en  Christophe Martens, de kersverse voorzitter van de nieuwe Tafeltennisclub Herne.

In hun nieuwe functie willen de nieuwe bestuursleden hoofdzakelijk de aangelegenheden eigen aan de lokale sportbeoefening onder de aandacht brengen. Ook nemen zij zich voor de belangen van alle sportende Hernenaren te behartigen.

De leden van de nieuwe bestuursploeg zijn uiteraard zelf, de ene uiteraard wat meer dan de andere, ook fanatieke sporters. Zo komt de ware aard van de voorzitter naar boven tijdens zijn zomerse petanqueactiviteiten, is de ondervoorzitter een fervent ruiter en gaat de secretaris als een gepassioneerd zaalvoetballer door het leven. De uittredende leden Yvan Ricour, Stefaan Van Bockstaele en in het bijzonder ex-voorzitter Luc Somers werden bedacht met een dankwoord voor hun gedreven inzet voor het gemeentelijk sportbeleid.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 feb 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief