HERNE - Kleutersportdag, sportstage en Sport Anders

C21

HERNE - Kleutersportdag, sportstage en Sport Anders

Aankondiging2_-_deschuyffeleer
Repro Deschuyffeleer

De sportdienst zet ook tijdens de Paasvakantie een kleutersportdag, een sportstage en een sessiereeks Sport Anders voor andersvaliden op het getouw in de gemeentelijke sporthal Hernekouter. Kleuters van 3 tot 6 jaar worden verwacht op dinsdag 6 april. Voor kinderen van 7 tot 14 jaar lopen de sportstage en Sport Anders van woensdag 7 tot en met vrijdag 9 april.

Tijdens de stage kunnen de kinderen iedere dag van 9 tot 16u sporten onder de begeleiding van ervaren monitoren. Vóór en na  is er ook opvang voorzien van 8 tot 17u. De kinderen behoeven een sportieve kledij, sportschoenen voor binnen en buiten, een lichte maaltijd als tienuurtje, een lunchpakket met drankje en een extra T-shirt. Het vieruurtje en een bijkomend drankje worden alvast aangeboden vanuit de organisatie.

Deelnemen aan de kleutersportdag kost 10 euro. Voor de sportstage en Sport Anders bedraagt de bijdrage 30 euro. Vanaf het tweede kind dient slechts nog 20 euro betaald. Vooraf inschrijven is verplicht en kan bij de sportdienst in de Hernekouter, op het gemeentehuis of via de gemeentelijke website.  
 
Info : Sportdienst Herne - Sporthal Hernekouter - Franciska Dekens
franciska.dekens@herne.be   - Maandag en woensdag van 8u30 tot 16u: 02/395 90 15.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mrt 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief