HERNE - Nieuw bestuur bij judoclub

C21

HERNE - Nieuw bestuur bij judoclub

Bestuur_judoclub_herne_-

Judoclub Herne, die afgelopen jaar 40 kaarsjes mocht uitblazen, heeft zopas een nieuw afgeslankt bestuur gekozen. Voorzitter is nu Walter Maes. De club telt 52 leden en 4 trainers. De nieuwe bestuursploeg neemt zich voor de club met glans op weg te zetten naar de viering van haar gouden jubileum over 10 jaar.

“Er werd bewust gekozen voor een inkrimping van het aantal bestuursleden. Met een kleinere bestuursploeg is het efficiënter werken. Bovendien werden de taken van alle bestuursleden goed afgelijnd”, aldus de nieuwe voorzitter.
 
Naast voorzitter Walter Maes blijft Katarzyna Smistek op de post van secretaris. Dimitri Redant houdt het bij zijn functies van schatbewaarder en webmaster. De vroegere voorzitter Serge Manil, die onlangs nog de gemeentelijke prijs van sportverdienste mocht in ontvangst nemen, neemt de nieuwe functie van public-relations voor zijn rekening. Steven Janssen en Pascal Vlassembroeck zijn de materiaalmeesters.
 
“Onze doelstellingen voor dit jaar zijn het verder uitbouwen van de club en de judosport in onze contreien te promoten. Zo staan onze trainers, die geregeld deelnemen aan bijscholingen, borg voor het geven van kwaliteitsvolle lessen. Jonge judoka’s zullen wij ook sterk aanmoedigen om deel te nemen aan competities”, blikt Dimitri Redant in de toekomst.
 
Naast de drukke sportieve activiteiten zet de club dit jaar ook nog een eetfestijn, de verkiezing van de judoka van het jaar en een gezamenlijke activiteit voor alle leden en sympathisanten op  het getouw. In maart 2011 organiseert judoclub Herne een pupillen- en miniementornooi in de gemeentelijke sporthal Hernekouter.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mrt 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief