HERNE - Jong-VLD ziet het licht

C21

HERNE - Jong-VLD ziet het licht

Vld-foto
Jong VLD-HERNE met Tim Van Bockstaele, Tomas Bellemans en Tim Rassaerts - Foto KOS
 

Op 27 maart zag jong VLD Herne zich officieel geboren en erkend worden door het centraal partijbestuur. Voortaan willen voorzitter Tim Van Bockstaele (24), Tim Rassaerts, (21) en Tomas Bellemans (23) zich engageren als kernbestuursleden van een dynamische jongerengroepering. Samen willen zij de jonge Hernse liberalen op de kaart zetten. Met Ruben Radelet en Elke Lostermans, de nieuwe gezichten die de fonkelnieuwe vereniging de afgelopen dagen mocht verwelkomen, ziet het bestuur zich voltallig.

“De komende twee jaar zal Jong VLD trachten zoveel mogelijk Hernenaars te bereiken”, zegt Van Bockstaele. Zoals de naam laat vermoeden wil deze jong VLD-ploeg zich hoofdzakelijk profileren als groepering die zich bezig houdt met voorstellen en activiteiten rond jongeren, hun toekomst en leefwereld. Tevens is het ook de betrachting als volwaardige gesprekspartner te fungeren naar de gemeente toe. “De blikvangers in ons jongerenprogramma zijn het stimuleren van de locale economie naar de jeugd toe en het accent nog meer leggen op duurzaamheid met in de frontlinie het aspect milieubewust”, aldus nog de voorzitter.
 
Aangezien de boog niet altijd kan gespannen staan krijgt ook “pret en verzet” zijn deel. Samen nemen zij zich ook voor om de uitgaansmogelijkheden in de gemeente te stimuleren. In die zin maken zij hun eerste openbare opwachting tijdens de Sinksenjaarmarkt. Weldra is deze jongerenafdeling ook te bereiken via hun website www.jongvldherne.be. Alle jongeren uit de gemeente die op een liberale en kritisch constructieve manier aan politiek willen doen, zijn van harte welkom.
 
Info: voorzitter Tim Van Bockstaele - 0493/77 47 69.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mrt 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief