HERNE - St-Felix in fuifstemming

C21

HERNE - St-Felix in fuifstemming

Verjaardag_sidone_85_st_felix_herne_-_deschuyffeleer__14_
De jarige met zanger en entertainer William - Foto's Deschuyffeleer
 
Verjaardag_sidone_85_st_felix_herne_-_deschuyffeleer__1_
Verjaardag_sidone_85_st_felix_herne_-_deschuyffeleer__5_
Verjaardag_sidone_85_st_felix_herne_-_deschuyffeleer__17_
Sidone, haar schoonzus en dochter - Foto Deschuyffeleer
 

Deze namiddag was St-Felix allicht hét meest gezellige rust- en verzorgingstehuis in de streek. Alle bewoners waren op post voor een heus verrassingsfeest. De ster van de dag was de jarige Sidone. Ter gelegenheid van haar 85ste verjaardag werd zij samen met haar mede-bewoners door haar kinderen, familie en vrienden getrakteerd op een feestje op maat met als thema uiteraard “terug naar de jaren stillekes”.

Niet alleen was er gerstevocht in overvloed, ook kon iedereen zich tegoed doen aan gebakjes in alle vormen en kleuren. Het personeel en tal van vrijwillige handen stonden in voor een vlotte bediening.
 
Omdat Sidone ook van muziek houdt werd zij vergast op een optreden van Assenaar, zanger en entertainer William. In een mum van tijd wist hij de aanwezigen dankzij een mooi klankspektakel op te monteren.  Met deuntjes als “ik heb eerbied voor jou grijze haren” en “een hutje op de heide” kon de namiddag alvast niet meer stuk.
 
De jarige genoot er alleszins van. “Ik leef hier tevreden en content zoals God in Frankrijk” wist zij ons te vertellen en aan haar uitstraling te zien kon daar geen seconde aan getwijfeld worden. Editiepajot wenst haar alvast nog vele jaren.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 apr 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief