HERNE - De OCMW-thuisdiensten ontvangen hun klanten

C21

HERNE - De OCMW-thuisdiensten ontvangen hun klanten

Herne_thuisdiensten_-_deschuyffeleer__5_
OCMW Herne - personeel en mandatarissen - Foto's Deschuyffeleer
 
Herne_thuisdiensten1_-_deschuyffeleer__1_
Zij zorgen voor de poetsdienst, de dienst gezinszorg, de klusjesdienst, de dienst warme maaltijden, de dienst toestellen voor personenalarm en de vrijwilligershulp van de mindermobielencentrale - Foto Deschuyffeleer
 
Herne_thuisdiensten1_-_deschuyffeleer
OCMW-mandatarissen olv voorzitter Carina Ricour
 
Herne_thuisdiensten_-_deschuyffeleer__15_
Showgedeelte - Bart Declercq - Foto Deschuyffeleer
 
Herne_thuisdiensten_-_deschuyffeleer__13_
Nadine Devos - verantwoordelijke Thuisdiensten - en de 88-jarige Germaine Vanderroost. Zij is allicht één van de oudste klanten van de thuisdiensten.
 

Omdat de boog niet altijd kan gespannen staan organiseert het OCMW voor zijn klanten jaarlijks een ontspannings- en verwennamiddag. Dit jaar gaf een honderdtal inwoners gehoor aan de oproep. Zij werden in het Bavo-centrum in Herfelingen getrakteerd op een natje en een droogje  Het showgedeelte werd verzorgd door Bart Declercq. Deze Gooikse nieuwkomer in het vak wist met zijn schlagermuziek de zaal meteen in een euforische stemming te brengen.

Zo lang mogelijk in het thuismilieu verzorgd worden is een wens die dankzij de thuisdiensten van het OCMW voor velen mogelijk wordt gemaakt. Ook in de schoot van het  OCMW van Herne staat dagdagelijks een gans team helpers klaar om bij te springen waar het moet. De nagenoeg 200 zorgbehoevenden kunnen dan ook een beroep doen op de hulp van de poetsdienst, de dienst gezinszorg, de klusjesdienst, de dienst warme maaltijden, de dienst toestellen voor personenalarm en de vrijwilligershulp van de mindermobielencentrale.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 apr 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief