HERNE - Katholieke Kring opent nieuwe fuifzaal

C21

HERNE - Katholieke Kring opent nieuwe fuifzaal

Katholieke_kring_fuifzaal_-_deschuyffeleer__3_
Xavier Stalpaert ziet de uitbating van de nieuwe fuifzaal heel goed zitten - Foto's Deschuyffeleer
 
Katholieke_kring_fuifzaal_-_deschuyffeleer__2_
 

Ter gelegenheid van de kermis opent de Katholieke Kring nu ook een splinternieuwe fuifzaal. Alvast zien de jongeren uit de streek de fuifzaal als een welgekomen kermisgeschenk. Naast de fuifgelegenheid herbergt de Katholieke Kring reeds een café en een feestzaal.

Toen de uitbaters Anja en Xavier zeven jaar terug de zaak overnamen wilden zij van de Katholieke Kring stapsgewijs een polyvalente trefplaats maken. Jong en oud moesten er zoals in het verleden een gezellige ontmoetingsplaats kunnen in terugvinden. Na de herinrichting van het café, de sanitaire installaties en de feestzaal werd nu uiteindelijk de bovenverdieping herschapen in een heuse fuifzaal met alle nodige accommodatie.
 
De eigenaars Xavier Stalpaert en Anja De Coppel zijn best tevreden met het resultaat. ”Met de nieuwe fuiflocatie trachten wij tegemoet te komen aan de behoeften van de jeugd van Herne en omgeving. Onze zaal is meteen de enige echte fuifzaal in de streek die beantwoordt aan de strenge reglementering op gebied van geluid en brandveiligheid,.” zegt Xavier.  ”Buiten de voorgevel is alles nieuw ingericht. Zelfs een vaste muziekinstallatie maakt deel uit van het complex.,” aldus nog de enthousiaste uitbaters.
 
Het is de Chiro van Herne die vanavond met haar kermisfuif de spits mag afbijten. Op zaterdag 22 mei is het dan de beurt aan de wondere wereld van de groep Rijp voor de Pijp uit Bever met haar retrofuif.   
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mei 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 23 mei 2024
Marc Colpaert | 17 mei 2024

archief