HERNE – ATK laureaat in Breugheltornooi

C21

HERNE – ATK laureaat in Breugheltornooi

Aankondiging
Repro Deschuyffeleer

Voor haar eerste deelname aan het Breugheltornooi werd Amateur Toneel Kokejane (ATK) laureaat in de categorie Techniek met de productie van “Een vreemd koppel”. Het gezelschap werd overigens niet alleen genomineerd voor Techniek maar ook voor Rekwisieten en Beste Productie. Het gezelschap mocht dan ook trots met een Breugheltrofee naar huis terugkeren. Het Breugheltornooi wordt jaarlijks georganiseerd door Open-doek Vlaams Brabant en Brussel.

“Om de kwaliteit van onze producties en van ons gezelschap te verbeteren nemen wij geregeld deel aan tornooien”, aldus voorzitter Eddy Vierendeels. “Naast onze driejaarlijkse deelname aan het provinciaal tornooi voor het bekomen van de voorziene subsidies, namen wij het afgelopen seizoen voor de eerste keer ook deel aan het Breugheltornooi. Met drie nominaties en de trofee voor Techniek werd het meteen een schot in de roos”.
 
Inmiddels is ATK reeds druk in de weer voor haar nieuwe productie in het najaar. Hiervoor werd dan ook regisseur Stefan Danhieux aangetrokken.
  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 mei 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 17 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief