HERNE – Familiesportdag een succes

C21

HERNE – Familiesportdag een succes

Dsc_1149
Foto's Deschuyffeleer
 
Dsc02447_20-_20kopie
Dsc02457
Dsc_1135
Dsc_1098
 

De sporthal Hernekouter was het decor voor een heuse familiesportdag. Zowel kleuters, tieners, ouders en grootouders waren welkom om te sporten, te spelen of op het terras een drankje te nuttigen. Alhoewel nog maar aan zijn tweede editie toe daagden toch meer dan 200 sportievelingen op.

Het aanbod was veel omvattend met onder meer kleuterblokken, een hindernissenspringkasteel, initiatie curve-bowl, tafeltennis, hockeybox, badminton, levend tafelvoetbal en sumo-worstelen. De echte durvers waagden zich op de klimmuur met deathride. De schuttersgilde van Sint-Pieters-Kapelle met de nieuwe keizer op kop zorgde voor een initiatie liggend wipschieten. Iedere deelnemer aan het basketspel kreeg een klein aandenken mee naar huis.
 
Er was voor de kleuters ook mogelijkheid deel te nemen aan het project “Kijk ! Ik fiets !” van de sportregio Pajottenland. Hierbij leren 5 tot 7-jarige kinderen onder de leiding van een lesgever en met de actieve hulp van een begeleider fietsen op twee wielen. De deelnemers ontvingen een veiligheidshesje, een diploma en een boekje met heel wat praktische tips en nuttige info. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mei 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 23 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 mei 2024

archief