HERNE - Gemeenteploeg wint loopwedstrijd in Edingen

C21

HERNE - Gemeenteploeg wint loopwedstrijd in Edingen

Mandatarissen_lopen_in_edingen
Hernse ploeg gaat huiswaarts met een beker een medaille en een "lefke" - Foto KOS
 

Een ploeg van het gemeentebestuur van Herne wist de overwinning in de wacht te slepen in het Belgisch kampioenschap voor lokale overheidsdiensten in Edingen. 

In het kader van “Sport voor allemaal”, een project van de Franstalige Gemeenschap, organiseerde het stedelijk sportcentrum Nautisport aldaar reeds voor de tweede keer het Belgisch kampioenschap lopen voor mandatarissen, bedienden en arbeiders van plaatselijke overheden.
 
Zowel beginnende joggers als ervaren amateurs en zowel mannen als vrouwen konden zo in het mooie park van Edingen het beste van zichzelf geven. De deelnemers hadden de keuze tussen 5 of 10 km. Ook deelname in ploegverband met 5 lopers was mogelijk.
 
Ook het gemeentelijk personeel van Herne schreef een ploeg in voor de 5 km. Stuk voor stuk zetten zij een puike prestatie neer. Met een 1ste plaats voor Nico Vanderlinden en met Jos Duran op het tweede schavotje,   Jean-Luc Deherder als 5de , Guy Decat 7de en Jurgen Reyssens 8ste in het individueel klassement kon het ook niet anders dan dat de ploeg ook de ploegenrangschikking binnenhaalde.

 
Voor winnaar Nico zat er naast een beker en een medaille ook een  “lefke”  in de Belgische driekleur aan vast.                           
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jun 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 23 mei 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 mei 2024

archief