HERNE - 3de sessie Start to Run goed voor meer dan 50 deelnemers

C21

HERNE - 3de sessie Start to Run goed voor meer dan 50 deelnemers

Start_to_run_3de_editie__1_
Finale van de 3de editie Start to run met coach en begeleider Jean-Luc Deherder - Foto's Deschuyffeleer
 
Start_to_run_3de_editie__2_
 
Start_to_run_3de_editie__15_
 

Al voor de derde keer nam coach en begeleider Jean-Luc Deherder gedurende 10 weken een lichting start to runners op sleeptouw. Samen leverden zij aangehouden inspanning voor de opbouw van de fysieke conditie. In het kader van het loopprogramma Start to run werden al duizenden Vlamingen overtuigd om te gaan lopen. Ook Herne ontsnapt blijkbaar niet aan deze tendens.

Omdat het oog ook wel wat wil kiest coach Jean-Luc steevast voor het mooie park Ter Rijst aan de Assesteenweg op de grens tussen Herfelingen en Pepingen als decor. Voor deze Start to run-sessie tekenden begin april meer dan 50 deelnemers present. Na 20 loopsessies mochten 45 onder hen zich fier buigen over het succes en het welslagen van hun onderneming. Zij liepen de volle 5 km uit. Voor deze Start to run kreeg Jean-Luc niet alleen respons uit Herne. Er daagden ook deelnemers op uit haast alle deelgemeenten van Pepingen en van Galmaarden.
 
De laatste donderdag van juni geeft Jean-Luc terug afspraak op de parking van Ter Rijst voor een nieuwe editie van Start to run. Iedereen, ongeacht de leeftijd, die een betere fysiek wil opbouwen is welkom.   Info: Jean-luc Deherder 0477/ 99 02 36.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jun 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 17 mei 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief