HERNE - Swim for Ghana

C21

HERNE - Swim for Ghana

2008-02-03_herne_kamaalzwemmer1
Zaterdag 3 mei tussen 10u en 20u zwemt Stefan Vanaudenhove uit Herne een 10-uren zwemmarathon in het open dok van recreatiedomein Den Bleek in Geraardsbergen. Deze zwemmarathon geldt als voorbereiding voor de poging van Stefan om tussen 5 en 14 september het Kanaal over te zwemmen van Engeland naar Frankrijk.
 
Iedereen die dat wil kan mee zwemmen. Inschrijven doe je per ploeg van 4 à 8 personen. Elke ploeg betaalt 50euro, maar kan zich  ook laten sponsoren. Het is de bedoeling dat iedere ploeg op een half uur zoveel mogelijk lengtes van 33 meter zwemt.
 
De opbrengst gaat naar het project van de Ghana sport Boys. Zij geven in juli een sportstage in een aantal scholen in de Volta-regio in Ghana. Tevens zamelen zij geld in voor de bouw van een schoolgebouw in die regio en de ondersteuning van de vzw Tsatsaboli.
 
Iedereen is welkom om Stefan aan te moedigen bij een natje en een droogje. Er is ook heel wat randanimatie voorzien zoals optredens en een springkasteel.

Inschrijven met een zwemploeg gebeurt bij de voorzitter van de Hernse sportraad Luc Somers (0485/51 10 46) of sportghana@bcherne.be
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 apr 2008
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 23 mei 2024
Marc Colpaert | 17 mei 2024

archief