HERNE - Een geslaagde zeesportdag

C21

HERNE - Een geslaagde zeesportdag

20100701_zeesportdag_sportregio_pajottenland__12_
Robert Rotsaert en de deelnemers aan de zeesportdag 2010 - Foto Sportregio Pajottenland
 
20100701_zeesportdag_sportregio_pajottenland__9_
Veel leute en plezier ... zeesportdag 2010 - Foto Sportregio Pajottenland
 

Zopas namen 47 jongeren tussen de 12 en 18 jaar uit de sportregio’s Pajottenland en Zuidwest Rand deel aan de derde regionale zeesportdag in Oostende.

De sportregio Pajottenland is een samenwerking tussen de sportdiensten van de gemeenten Herne, Bever, Galmaarden, Pepingen, Gooik, Lennik, Ternat, Roosdaal, Affligem en Liedekerke. Sportregio Zuidwest Rand bundelt de sportdiensten van Beersel, Dilbeek, Drogenbos, Halle, Linkebeek, Sint-Genesius-Rode en Sint-Pieters-Leeuw.
 
Vergezeld van een perfect zomerweertje mocht een eerste groep jongens en meisjes hun opwachting maken in de spuikom van Oostende voor een initiatie windsurfen, een rasechte watersport die terug meer aan populariteit wint.
 
In tussentijd was de andere groep, gepakt in een wetsuit en een verplichte reddingsvest,druk bezig op en rond het strand in de buurt van de Wellington renbaan voor een partij golfsurfen, zeekajakken en zeerafting.
 
Voor de begeleiding tekende in eerste plaats Dirk Heylen, Coördinator Sportregio Pajottenland. Hij werd bijgestaan door Caroline Putman, sportfunctionaris van te Sint-Pieters-Leeuw , Robert Rotsaert, ondervoorzitter Sportraad Herne en diens vrouw Anna Vanbegin. Robert, beroepsmatig ex-militair bij de marine, was derhalve meer dan in zijn sas.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jul 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief