HERNE - Met musicals de wereld rond

C21

HERNE - Met musicals de wereld rond

Dsc01415
 
Dsc01400
Dsc01398
Dsc01605
 
Dsc01407
Dsc01424
 

Eens te meer was Herfelingen op de been voor het jaarlijks lenteconcert van haar koninklijke fanfare De Ware en Jonge Broeders. Meer dan 80 jonge en minder jonge muzikanten betraden de bune en trakteerden de toeschouwers op een waar muzikaal spektakel.

Als rode draad en centraal thema werd dit jaar gekozen voor de rijke en gevarieerde wereld van de musical.
 
De Jonge Ware Broeders mochten de spits afbijten met de titelsong uit de Amerikaanse musical Hello Dolly. Onder de kundige begeleiding van hun dirigent Rudy Sterckx wisten de jonge muzikanten eveneens een prachtige vertolking van Singin’ in the rain te brengen. Om af te sluiten werd in combinatie met de notenleer- en samenspelklas Pinokkio voor het voetlicht gebracht.
 
Vervolgens was het de beurt aan het groot fanfareorkest. Het dirigeerstokje werd opgenomen door Jeroen Hofmans. Samen met zijn 60 muzikanten werd de reis door de wondere wereld van de musical verdergezet. Zo kwamen Jezus Christ Superstar, het razendsnelle America uit West Site Story, een medley uit Elisabeth en een verblijf op de barricaden met Les Misérables aan de beurt. Swingende deuntjes uit Abba’s repertoire waren de hekkensluiters van het eerste gedeelte.
 
Met The Phantom of the Opera, The Sound of Music en het populaire Grease werd de wereldreis met een vrolijke noot afgerond. De Ware Broeders gaven zo het beste wat de musical te bieden heeft.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 apr 2008
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 23 mei 2024
Marc Colpaert | 17 mei 2024

archief