HERNE - Kleutersportdag nogmaals een schot in de roos

C21

HERNE - Kleutersportdag nogmaals een schot in de roos

Kleutersport_aug_2010_036
Foto's © Deschuyffeleer
 
Kleutersportdag_aud_2010__2_
.."Mijn eerste diploma" ... © Deschuyffeleer
 
Kleutersportdag_aud_2010__3_
 
Kleutersportdag_aud_2010__5_
 
Kleutersportdag_aud_2010__6_
 
Kleutersportdag_aud_2010__7_
 

Terug was de Hernekouter de plaats van afspraak voor kleuters en peuters die hun conditie enigszins wat wilden opkrikken. Sportfunctionaris Franciska Dekens en haar team monitoren hadden dan ook de handen vol met de 38 deelnemende jongens en meisjes aan de kleutersportdag.

's Morgens werden de aanwezigen ingedeeld in groepjes volgens leeftijd. Onder begeleiding van de monitoren Jonathan, Bram, Laurien, Elke, Nicky en Daphné werd een parcours afgewerkt van zo'n 10 verschillende activiteiten en dit volgens het doorschuifsysteem. Klimmen en klauteren, met de parachute werken, hindernissenparcours, balvaardigheid, werken met hoepels, evenwichtsspelletjes, zich uitleven op de air track en op het springkasteel tekenden voor de meest spectaculaire momenten. Ook de balspelen, de dansmomenten en de expliciete turnoefeningen wisten de behendig- en vaardigheid aardig te stimuleren.
 
Als beloning voor de talrijke inspanningen en als aandenken aan deze speciale dag kregen alle kindjes een heus diploma, voor velen onder hen allicht het eerste diploma in hun prille leven.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 aug 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief