HERNE - 'Kokejane leeft' sport

C21

HERNE - 'Kokejane leeft' sport

Petnque_en_volley_kokejane_leeft__1_
Winnaars, verliezers en organisatoren van het beachvolley-tornooi - Foto's © Deschuyffeleer
 
Petnque_en_volley_kokejane_leeft__4_
 
Petnque_en_volley_kokejane_leeft__6_
De organisatoren: Dorien en Luc Mot, Patricia Mattheus en Sander Mot
 
Petnque_en_volley_kokejane_leeft__7_
De winnaars: de Bende van Lukske - © Deschuyffeleer
 
Petnque_en_volley_kokejane_leeft_
Een druk petanqueplein - Foto Dorien Mot
 

Voor de sportactiviteiten van zaterdag en zondag aan de feesttent werd het  kerkplein in Kokejane bedekt met een dikke laag zand. Petanquers en strandvolleybalspelers konden er zich dan ook uitleven zoals het hoort.

Voor de 4de editie van Petanque Kokejane mochten Veronique Van De Voorde en Dorien Mot 14 ploegen inschrijven voor een triplette. De ploegen kwamen hoofdzakelijk uit  Kokejane zelf maar uit uit  Herne en Galmaarden. Nadat iedereen het in vier wedstrijden tegen elkaar opnam bleek de ploeg van Tollembeek uiteindelijk de sterkste.

Voor het  beachvolleybal tekenden 9 ploegen in met hier en daar een nogal veelzeggende benaming zoals Als’t maar beweegt of  De Mega Mindies . Ook Het Kriekteam en de Bende van Lukske  gingen voor goud. De winst was uiteindelijk weggelegd voor de plaatselijke Bende van Lukske die ’t Davoc Lot Trio van de overwinning hield. Brons ging naar de formatie van Mega Mindy.

Naast de felicitaties van de organisatoren Dorien, Luc en Sander Mot, Patricia Mattheus, Veronique Van De Voorde en Patrick Luchtens werden alle spelers nog bedacht met een assortiment vers fruit geschonken door de groenten- en fruitwinkel Frutas uit Meerbeke.  
 
In de namiddag namen Monique de Witte en Freddy Craps, de voorzitter van wandelclub De Pajotten, op hun beurt een tachtigtal stappers op sleeptouw voor een groepswandeling van 6 of 8 km. De  tocht leidde dit jaar richting Pepingen met het kasteel en het domein van Ter Rijst als blikvanger.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 aug 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 04 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief