HERNE - Ontvangst van de nieuwe inwoners

C21

HERNE - Ontvangst van de nieuwe inwoners

Godelieve_deschuyffeleer_collage_herne_april08
 
Colpaert_herne_50_maal
 

Zaterdag waren de nieuwe inwoners van Herne uitgenodigd voor een ontvangst door het gemeentebestuur. Een honderdtal onder hen daagden dan ook op voor nadere kennismaking. De samenkomst stond in het teken van “Wat leeft er in onze gemeente ?”.

De genodigden werden wegwijs gemaakt in het gemeentelijk reilen en zeilen. Ook de sport- en de cultuurraad kregen de nodige aandacht. De gemeentelijke slogan “Herne het groene kwadrant” kwam uiteraard ook meermaals te berde.
 
De nieuwe inwijkelingen werden eveneens vergast op een ontdekkingstrip met een open dubbeldekker doorheen de drie deelgemeenten en Kokejane. Daarnaast werden de troeven van de gemeente nog eens extra belicht in een filmvoorstelling.
 
Verschillende nieuwe inwoners bleken afkomstig uit contreien buiten het Pajottenland zoals Gent, Boom, Brussel, Vilvoorde en Herzele. Velen waren verrast door de gemoedelijkheid van de ontvangst, de prachtige landelijke vergezichten en de rustgevende glooiingen van de Markevallei in zijn lentetooi. De betrekkelijke nabijheid van enkele grootsteden blijkt bij vele nieuwkomers een determinerende factor te zijn om Herne als nieuwe stek te kiezen.
 
Als afsluiter bood het gemeentebestuur een receptie aan. Ieder gezin werd ook bedacht met een verrassingspakket.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 apr 2008
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer/Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 23 mei 2024
Marc Colpaert | 17 mei 2024

archief