HERNE - Ontspanningsnamiddag van het OCMW

C21

HERNE - Ontspanningsnamiddag van het OCMW

Dsc01541
 
Dsc01808__320x200_
Dsc01815__320x200_
Dsc01818
 
Dsc01543__320x200_

In het Bavocentrum in Herfelingen trakteerde het OCMW-bestuur en -raadsleden van Herne haar personeel en al haar klanten op de jaarlijkse ontspanningsnamiddag. Deze vierde editie werd een voltreffer. Zo’n 140 personen tekenden present.

Een gastoptreden van Jacky Lafon zorgde voor de nodige ambiance. Een act van dit ”Familie-ikoon” was volgens voorzitter Carine Ricour allicht niet vreemd aan de talrijke opkomst.
 
Voor het uitvoeren van al haar diensten waaronder de thuisdiensten zoals poetsdienst, klusjesdienst, warme maaltijden, gezinszorg,... beschikt het Hernse OCMW over 34 personeelsleden.

Zo worden er dagelijks in samenwerking met Centrum Vander Stokken uit Pepingen een dertigtal warme maaltijden bedeeld. Wekelijks doet de poetsdienst zo’n 100 locaties aan. De gezinszorg neemt er 15 voor haar rekening. De twee voltijdse klusjesmannen zijn welgekomen op zo’n 25 adressen.
 
Secretaris Patrick Sergooris : “Voor al deze diensten wordt een bijdrage per uur in functie van het inkomen gevraagd. Enkel voor poetshulp is er een wachtlijst, voor de andere diensten in principe niet”
 
Een paar toespraken, een leuke babbel, een geurende tas koffie en een smakelijk gebak maakten de namiddag rond.
 
Ook werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om Josée Wayenbergh uit Herne met een speciale attentie te bedenken. Zij vierde namelijk haar 81ste verjaardag. Germaine Wielant uit St-Pieters-Kapelle was met haar 95 jaar de oudste aanwezige, zij kreeg bloemen van Jacky Lafon.
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 apr 2008
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer/Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 23 mei 2024
Marc Colpaert | 17 mei 2024

archief