HERNE – Bloedgevers gehuldigd

C21

HERNE – Bloedgevers gehuldigd

Huldiging_bloedgevers_herne_nov_2010__4_
Etienne Van Schandevijl en zijn voltallig bestuur ook dit jaar een aanzienlijk aantal donoren lauweren - Foto's © Deschuyffeleer
 
Huldiging_bloedgevers_herne_nov_2010__5_
De gehuldigden - © Deschuyffeleer
 
Huldiging_bloedgevers_herne_nov_2010__9_
Het bestuur met Julius Ost, ere-ondervoorzitter van het Rode Kruis Vlaanderen - © Deschuyffeleer
 
Huldiging_bloedgevers_herne_nov_2010__13_
Een ruime delegatie van de zusterverenigingen uit Bever, Galmaarden, Herfelingen/Heikruis en Tollembeek - © Deschuyffeleer
 
Huldiging_bloedgevers_herne_nov_2010__10_
Roger Stroobant uit Galmaarden: goed voor 156 bloedgiften - © Deschuyffeleer
 

Meer dan 100 genodigden maakten hun opwachting voor de 52ste editie van het jaarlijks feestbanket van de Vriendenkring der Vrijwillige Bloedgevers van het Rode Kruis afdeling Herne.

 

Samen met een terugblik op een meer dan geslaagd werkjaar mochten Etienne Van Schandevijl en zijn voltallig bestuur ook dit jaar een aanzienlijk aantal donoren lauweren voor hun 10, 25 en 50 bloedgiften. Daarnaast werden ook Patricia Mattheus en Gina Neuckermans gehuldigd voor hun 60 giften evenals Etienne De Crick, die zich reeds 75 keer aanbood als donor. Blikvangers op de huldiging waren Patrick Janssens en Luc Mot. Zij behoren voortaan tot het selecte clubje met meer dan 100 bloedgiften. Aan de absolute top van de afdeling Herne staat overigens de 61-jarige Roger Stroobant uit Galmaarden met zijn 156 bloedgiften.

 

Zoals ieder jaar kon de festiviteit rekenen op de aanwezigheid van de inmiddels bijna 87-jarige Julius Ost, ere-ondervoorzitter van het Rode Kruis Vlaanderen.  Ook ere-bestuurslid Romain Praet samen met een ruime delegatie van de zusterverenigingen uit Bever, Galmaarden, Herfelingen/Heikruis en Tollembeek waren van de partij.

 

Christiane Ricour, Michel De Schuyteneer en Georges Declercq hebben de leeftijd van 65 jaar bereikt en werden uitgewuifd en hartelijk bedankt voor hun respectievelijk 75, 57 en 56 giften.

 

De volgende bloedafname gaat door op donderdag 20 januari in de refter van het Gemeenschapsonderwijs aan de Grotestraat in Herne. Nieuwe donoren vanaf 18 jaar zijn steeds van harte welkom.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 nov 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief