HERNE – Resto du coeur: 9de editie

C21

HERNE – Resto du coeur: 9de editie

Rotary_herne_resto_du_coeur_2010__1_
Foto's Rotary Herne ingestuurd
 
Rotary_herne_resto_du_coeur_2010__2_
 
Rotary_herne_resto_du_coeur_2010__3_
 

Rotaryclub Herne-Markvallei vergastte de ‘eenzamen’ uit de streek andermaal op een eindejaarsmaaltijd in feestzaal de Egelantier. Dit gebeurde nu al voor de 9de keer op rij. 

Met het feestmaal wil de club mensen die het iets minder gemakkelijk in het leven hebben een warme en gezellige avond aanbieden in het vooruitzicht van de eindejaarsfeesten. “De avond moet het sprekend bewijs zijn dat de Rotaryleden een stukje van hun welzijn willen delen met kansarmen”, aldus voorzitter Guy Lebacq.
 
Met de uitgebreide aanbreng van taarten door de Rotaryleden en hun partners werd het nagerecht een waar festijn van kleur, smaak en lust. De gasten ontvingen bovenop dit alles nog een zakje fruit.
 
Overigens steunt de Rotaryclub in de loop van het jaar financieel ook nog grotere en meer bekende projecten zoals de Okkernoot, Levensvreugde, Bijeva en de Valier waardoor ze autisten, mentaal en motorisch mindervaliden en kinderen uit kansarme gezinnen een sprankeltje meer warmte, gezelligheid en hoop bijbrengt.    
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 dec 2010
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief