HERNE - OCMW bezoekt Zonnestraal en St-Felix

C21

HERNE - OCMW bezoekt Zonnestraal en St-Felix

Nieuwjaarsbezoek_aan_st_felix_en_zonnelied_jan_2011__1_
Alle residenten van St-Felix werden bedacht met een kleine attentie en een bezoek van de burgemeester en de voltallige OCMW-raad - Foto's © Deschuyffeleer
 
Dsc01337
Ook de bewoners van Zonnestraal, het gedecentraliseerd woonproject in Herfelingen-centrum voor personen met een beperking kregen elk een geschenk en de beste wensen aangeboden © Deschuyffeleer
 
Nieuwjaarsbezoek_aan_st_felix_en_zonnelied_jan_2011__6_
Directeur Wouter van Audenaerde en Carina Ricour, voorzitter OCMW - © Deschuyffeleer
 
Nieuwjaarsbezoek_aan_st_felix_en_zonnelied_jan_2011__7_
Ook een aandenken voor Marc Van Nieuwenhove, directeur bewonerszorg - © Deschuyffeleer
 
Nieuwjaarsbezoek_aan_st_felix_en_zonnelied_jan_2011__8_
© Deschuyffeleer
 

Zoals al meer dan 25 jaar het geval is bracht ook dit jaar op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar de burgemeester en de voltallige OCMW-raad met voorzitter Carina Ricour en secretaris Patrick Sergooris een individueel bezoek aan alle residenten van het woon- en zorgcentrum St-Felix. Deze gewoonte werd nu ook aangevuld met een bezoek aan de bewoners van Zonnestraal, het gedecentraliseerd woonproject in Herfelingen-centrum voor personen met een beperking. Op beide plaatsen viel het bezoek bijzonder in de smaak.  

Naast een leuk presentje hadden de bezoekers vooral voor St-Felix ook nog goed nieuws mee. Zo bereidt het gemeenbestuur een ruimtelijk uitvoeringsplan voor dat een flinke uitbreiding van het rusthuis beoogt. Algemeen directeur Wouter van Audenaerde kan zich in de gerijpte plannen voor de toekomst met een uitbreiding met 41 flats, een lokale dienstencentrale  en 5 woongelegenheden in het dagverzorgingscentrum beslist vinden.
Ook Marc Van Nieuwenhove, directeur bewonerszorg was bijzonder opgetogen met het jaarlijks gemeentelijk bezoek. “Wij willen familie, kennissen en  vrienden steeds zo goed mogelijk betrekken in onze zorg- en dienstverlening en de gemeentediensten maken daar zeker deel van uit.”
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jan 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief