HERNE - Prima resultaten op provinciaal tornooi

C21

HERNE - Prima resultaten op provinciaal tornooi

Robbyxander
Robby en Xander - Foto KOS
 
Sam_en_jorrit
Sam en Jorrit - Foto KOS
 

Judoclub Herne zond vier van haar jonge judoka's naar het U11/13 tornooi van de provincie Vlaams-Brabant. De resultaten die ze in Dworp behaalden mogen zeker gezien worden.

Van de vier deelnemers, haalden er drie een eerste plaats. Eentje was goed voor een tweede plaats. Sam Renaer behaalde 3x Ippon en dat telkens binnen de 25 seconden. De eerste zelfs na 5 seconden.   Dit resultaat was dan ook meer dan genoeg voor een 1ste plaats.  Voor Sam was het zijn allereerste deelname aan een tornooi, een entree van formaat dus.
Ook Jorrit Maes won zijn eerste wedstrijd met Ippon. De tweede met 2 waza-ari's,  wat hem in totaal opnieuw een ippon opleverde. De derde wedstrijd moest hij bij een gelijke stand en na beslissing van de scheidsrechter prijsgeven.  Een meer dan verdiende 2de plaats was het resultaat. 
Ook Xander liet heel mooie kampen zien. De eerste wedstrijd won Xander al na 13 seconden met ippon. De tweede won hij met 3 yuko's en de vierde al na 1 minuut met een Waza-ari, gevolgd met een waza-ari door houdgreep, wat hem opnieuw de Ippon opleverde.  Een eerste plaats was zijn beloning. Robby was de enige kamper in zijn poule, waardoor hij niet mocht aantreden en automatisch de eerste plaats verdiende. Jammer voor Robby die vorig jaar op dit tornooi drie tegenstanders met ippon versloeg.  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mrt 2011
Godelieve Deschuyffeleer
KOS
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 mei 2024

archief