HERNE - Start to run fel in de lift

C21

HERNE - Start to run fel in de lift

Start_to_run_april_2011-_deschuyffeleer__7_
Jean-Luc Deherder klaar voor een nieuwe editie van Start to Run - Foto's © Deschuyffeleer
 
Start_to_run_april_2011-_deschuyffeleer__1_
... alvorens te starten nog een woordje uitleg - © Deschuyffeleer
 
Start_to_run_april_2011-_deschuyffeleer__12_
.... in het mooi decor van het domein Ter Rijst - © Deschuyffeleer
 

Een tachtigtal  toekomstige joggers uit Herne en omgeving gingen de uitdaging aan om op basis van het populaire Start to Runprogramma een aanvaardbare conditie op te bouwen. Andermaal onder de impuls, de leiding en de begeleiding van Jean-Luc Deherder “wordt het streefdoel  nog voor de aanvang van de jaarlijkse vakantieperiode ofwel 30 minuten ofwel  5 km te kunnen lopen zonder onderbreking en zonder er op de finish bij neer te vallen”. Daartoe dienen de sportievelingen zich tijdens deze lentesessie twee keer per week en dit in een periode van 10 weken zich geleidelijk volop in te zetten.

Als decor voor de ontmoetingen kiest Jean-Luc steevast voor het domein Ter Rijst aan de Assesteenweg in Herfelingen. De ruime parking, de goede wegen en de prachtige omgeving dragen alleszins bij tot het welslagen van de onderneming.
Onder de starters waren ditmaal ook burgemeester Kris Poelaert en zijn gezinsleden, OCMW-voorzitter Carina Ricour en Radio 2-presentator Thomas Van den Hoof.
Voor degenen die de eerste afspraak misliepen geen nood. Ook nu donderdag 7 april en eventueel ook nog op dinsdag 12 april telkens om 19u30 kan nog aangesloten worden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 apr 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 mei 2024

archief