HERNE - De Bloesem zapt er op los

C21

HERNE - De Bloesem zapt er op los

Zap_zap_tv_1
Zap, Zap TV - De Bloesem Herne - Foto's © Deschuyffeleer
 
Schoolfeest_de_bloesem_mei_2011_-___deschuyffeleer__3_
Foto © Deschuyffeleer
 
Schoolfeest_de_bloesem_mei_2011_-___deschuyffeleer__15_
Foto © Deschuyffeleer
 
Schoolfeest_de_bloesem_mei_2011_-___deschuyffeleer__18_
De randanimatie en de standjes met natjes en droogjes waren dan weer een job voor de dames en heren van de oudervereniging - © Deschuyffeleer
 
Schoolfeest_de_bloesem_mei_2011_-___deschuyffeleer__19_
Ook stonden er lekkere frietjes op het menu - © Deschuyffeleer
 
Schoolfeest_de_bloesem_mei_2011_-___deschuyffeleer__20_
Foto © Deschuyffeleer
 

Ook traditioneel voor 1 mei is het jaarlijks schoolfeest van de gesubsidieerde vrije basisschool  De Bloesem. Voor zo’n 300 leerlingen en hun leerkrachten uit de vestigingen Kapellestraat , Stationsstraat en Sint-Pieters-Kapelle was het de ganse namiddag dan ook één en al animo. Het schoolfeest dit jaar kreeg het thema “zap zap TV” mee.

Doordat de optredens gretig gebruik maakten van een powerpoint-presentatie waren de organisatoren niettegenstaande het prachtige zomerweer aangewezen op het gebruik van de turnzaal. Zowel de kleuterafdeling als de lagere afdelingen trakteerden de talrijke aanwezigen op een spetterend show vol leuke deuntjes, pittige kleurtjes en onweerstaanbare danspasjes.

Zelfs met een opsplitsing van de optredens in een vertoning om 14u en eentje om 16u was het telkenmale meer dan drummen om een zitplaatsje te kunnen bemachtigen.
De randanimatie en de standjes met natjes en droogjes waren dan weer een job voor de dames en heren van de oudervereniging. Ook voorzitter Winni Caers was van dienst. Voor de gelegenheid werden mama’s, papa’s en allicht ook grootouders met bakervaring aangezocht om hun beste taartjes in te brengen.  Dat alles uiteraard om de schoolkas aan te dikken.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mei 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief