HERNE - Ontspanningsnamiddag met Carmen Deslee

C21

HERNE - Ontspanningsnamiddag met Carmen Deslee

Groepsfoto_thuisdiensten_-___deschuyffeleer__16_
Zij maken deel uit van de gemeentelijke thuisdiensten - Foto's © Deschuyffeleer
 
Ontspanningsnamiddag_ocmw_thuisdiensten_-___deschuyffeleer__1_
Dos servezas met Carmen Deslee - © Deschuyffeleer
 
Ontspanningsnamiddag_ocmw_thuisdiensten_-___deschuyffeleer__20_
Jeanne Debuyne is mMet haar 93 jaar allicht één van de oudste aanwezigen - © Deschuyffeleer
 
Ontspanningsnamiddag_ocmw_thuisdiensten_-___deschuyffeleer__15_
Foto © Deschuyffeleer
 
Voorzitter_c_ricour
Voorzitter Carina Ricour "Een gratis ontvangst met bovenop een Bunnykoek" - © Deschuyffeleer
 

Niet minder dan 140 cliënten gingen in op de uitnodiging van het OCMW om samen met de Thuisdiensten een aangename ontspanningsnamiddag te beleven. In het Bavo-centrum in Herfelingen werden zij vergast op taart en koffie en om af te sluiten nog een lekkere pint. Ook Bunny voegde aan al dat lekkers nog een presentje toe. Alle aanwezigen mocht dan ook naar huis met een lekkere Bunnykoek. Voor het showgedeelte werd een beroep gedaan op Carmen Deslee die met haar meezingprogramma heel wat leven in de brouwerij wist te brengen.

Zo lang mogelijk in het thuismilieu verzorgd worden is een wens die dankzij de Thuisdiensten van het OCMW voor velen mogelijk wordt gemaakt. Ook in de schoot van het OCMW staan dagdagelijks een gans team helpers klaar om bij te springen waar het moet. Alle behoeftigen kunnen dan ook gebruik maken van de hulp van de poetsdienst, de dienst gezinszorg, de klusjesdienst, de dienst warme maaltijden, de dienst toestellen voor personenalarm en de vrijwilligershulp van de mindermobielencentrale.
Voorzitter Carina Ricour onderstreepte ook heel speciaal de verdiensten van het administratief personeel met secretaris Patrick Sergooris op kop dat dag in dag uit niet enkel dossiers dient te verwerken maar ook zowel bij de dienstverleningen als bij het verstrekken van degelijke informatie een schakel van kapitaal belang is.
Onder de talrijke aanwezigen was ook Jeanne Debuyne, de echtgenote van gewezen burgemeester Maurice Bombaert.  Met haar 93 jaar was zij één van de oudste aanwezigen. Tot vorig jaar maakte zij nog gebruik van de gemeentelijke thuisdiensten. Sinds een paar maand is zij een bewoonster van het rusthuis De Zwaluw in Vollezele.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 mei 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief