HERNE - Support Ghana in de bres voor Todzi

C21

HERNE - Support Ghana in de bres voor Todzi

Aankondiging_1
Repro Deschuyffeleer
 

Pinkstermaandag zal Support Ghana terug aanwezig zijn op de Jaarmarkt van Herne.  Luc Somers en zijn team richten dan hun standje op in de onmiddellijke omgeving van De Post. De opbrengst van de verkoop van Luikse wafels, croques, ijsjes en ook van  leuke Afrikaanse spulletjes gaat integraal naar  onder meer de renovatie van een schoolgebouw in het dorpje Todzi in de Volta regio te Ghana.

Deze zomer trekt Support Ghana terug met 13 sympathisanten uit Herne en omstreken terug naar het verre Afrika om er de handen uit de mouwen te steken. Op het programma staan heel uiteenlopende activiteiten zoals het verven van de school in Fesi, de renovatie van het dak van schoolgebouw in Todzi, de organisatie van een pingpongtornooi, de ondersteuning van de voetbalploeg 'Akpini Stars FC' en de Drum 'n Dance groep 'Kekeli Culture Troupe'.
Ook zamelt Support Ghana ook nog bruikbaar sportmateriaal en schoolgerief in. Ballen, voetbalschoenen, keepershandschoenen en ander voetbalmateriaal naast schrijfgerief, meetlatten, passers, rekenmachines en schriften zijn meer dan welkom.
Meer info op www.supportghana.be - supportghana@bcherne.be - of via 0485/51 10 46
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jun 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief