HERNE – Rustige week voor familie Ganzenpas

C21

HERNE – Rustige week voor familie Ganzenpas

Ganzen_5_juni_2011_-_deschuyffeleer__3_
Foto's © Deschuyffeleer
 
Ganzen_5_juni_2011_-_deschuyffeleer__1_
© Deschuyffeleer
 
Ganzen_5_juni_2011_-_deschuyffeleer__10_
© Deschuyffeleer
 

Met een feestdag en een brugdag werd het ditmaal voor de familie Ganzenpas al bij al een rustige week. De kleine gansjes Aster, Astrid, Anaïs en Armani winnen vlot aan gewicht en het EHEC-virus is zeker niet aan hen besteed.

Van de vrije tijd werd duchtig gebruik gemaakt om de stemmen van de splinternieuwe A3-formatie flink wat bij te schaven. Ook de choreografie voor hun eerste optreden op 18 juni bij Sofie in het Terlindenhof werd uitgekiend. Om al het vrouwelijk schoon van de meidengroep goed aan zijn trekken te laten komen werd hiervoor de hulp ingeroepen van Tanja Gexters.
 
Uitkijken wat het wordt maar één ding staat nu reeds als een paal boven water. Het eerste optreden van A3 wordt één sublieme act. Aan de hand van een foto uit de Ganzenstory waagde Anaïs het even zich te spiegelen aan Wesley-Ann Goppe doch snel werd duidelijk dat haar cupmaat nog veel te licht uitviel.
 
Overigens is mama Fien de laatste dagen niet weg te slaan van Ring-TV. In de sierlijke gans die iedere dag opnieuw meerdere keren een waterplas inglijdt meent zij haar verre achternicht Dorothée te herkennen. Na het week-end neemt zij alvast contact op met de redactie van de regionale TV-zender om te weten te komen waar en wanneer de opnames werden gemaakt. Zo hoopt zij binnen afzienbare tijd haar nicht in de vleugels te kunnen nemen voor het opstarten van een leuke snater.
 
Ook een bezoek aan de ecotuindagen in Bever stond op het programma. Papa Dieter houdt nu éénmaal van tuinieren en verzorgt de omgeving van de verblijfplaats van de familie uitermate met natuurlijke middelen. Het uiterst gedisciplineerd en bijzonder gezelschap was dan ook van harte welkom. Vooral de tuinen met enige waterpartij werden grondig doorgelicht. Zo kon papa Dieter hier en daar dan ook een fris ideetje meepikken voor thuis. 
 
De ganse familie kijkt ook reeds reikhalzend uit naar de jaarmarkt in Herne op Pinkstermaandag. Dan belooft het voor het snaterend gezelschap een fantastische dag te worden. Niet voor niets vestigde de familie zich immers in het Groene Kwadrant van het Pajottenland. Zo wordt ook Jules Kwadrant geregeld de kinderen voorgehouden als het boegbeeld voor de omgang met het milieu.  
 
 
 
 
    
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jun 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief