Sinksenjaarmarkt HERNE sluit af met JaarMARKTpop

C21

Sinksenjaarmarkt HERNE sluit af met JaarMARKTpop

Afsluiter_jaarmarkt_jaarmarktpop-_deschuyffeleer__1_
Geert Sterckx van VSE-Productions - Foto's © Deschuyffeleer
 
Afsluiter_jaarmarkt_jaarmarktpop_-_deschuyffeleer
Wrong Deal (Galmaarden) © Deschuyffeleer
 
Afsluiter_jaarmarkt_jaarmarktpop-_deschuyffeleer__5_
Wink Wink (Leuven) © Deschuyffeleer
 
Afsluiter_jaarmarkt_jaarmarktpop-_deschuyffeleer__8_
Afsluiter JaarMARKTpop - © Deschuyffeleer
 

De Sinksenjaarmarkt werd voor de eerste keer afgesloten met JaarMARKTpop, een muziekfestival, in de tent op de grote feestweide. Onder de vleugels van Video & Sound Events (VSE) van Geert Sterckx traden vier pop- en covergroepen op. Met My-T-Feedback, Wrong Deal, Wink Wink en Senterfold en een 400-tal meestal jeugdige en enthousiaste toeschouwers was de grote jaarmarkttent dan ook dra flink in de stemming.

VSE-productions is een professionele en dynamische onderneming gespecialiseerd in live videocaptatie, projectie, installatie en bediening van professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur, eventorganisatie en webdesign. Een VSE- team staat telkens klaar om de voorbereiding, de installatie en de bediening vlekkeloos en met oog voor detail te laten verlopen.
Hernenaar Geert Sterckx is zeker niet aan zijn proefstuk toe. Eerder verzorgde hij met zijn medewerkers het podiumwerk voor De Plesj Rockt in Liedekerke, de Braziliaanse Feesten in Brecht en de jaarmarkt in Lot.
My-T-Feedback met Geraardsbergen als thuisbasis was met zijn gemiddelde leeftijd van 14 jaar de groep met de jongste bezetting. Voor Wrong Deal met Jimmy Devos gaat de origine terug naar het naburige Galmaarden. Uit het Leuvense kwam Wink Wink met frontzanger Lander Segers optreden en als finalist mocht de groep Senterfold met Ludo Valkenier uit het Ninoofse het mini-festival en meteen ook de jaarmarkt Herne 2011 afsluiten.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jun 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief