HERNE – Voetbalgala voor Kom op tegen Kanker

C21

HERNE – Voetbalgala voor Kom op tegen Kanker

Kom_op_tegen_kanker_2011_carine_vandevelde__4_
Carine Vandevelde 'Kom op tegen kanker' - Foto's © Deschuyffeleer
 
Kom_op_tegen_kanker_2011_carine_vandevelde__1_
Bestuur FC Herne - © Deschuyffeleer
 

Het gemeentebestuur zet ieder jaar een bijzondere actie op voor ‘Kom op tegen Kanker’. Dit jaar en mede naar aanleiding van de viering van ‘800 jaar Herne’ gaat het een samenwerking aan met voetbalclub FC Herne. Zo komt er op zaterdag 30 juli een voetbalgala op stapel waarbij het de bedoeling is minstens 800 toegangskaarten te verkopen.

De gala-avond aan de Hernekouter start reeds om 17u met jeugdwedstrijden. Thuisploeg FC Herne (3de prov) neemt het om 18u in een steeds geladen streekderby op tegen buur FC Galmaarden (2de prov). De galamatch om 20u wordt een treffen tussen het flink vernieuwde FC Ternat (4de nat) en het ambitieuze FC Pepingen, dat pas promoveerde naar 1ste provinciale.
 
De voetballiefhebbers uit de streek mogen zich dan ook aan heel wat spektakel verwachten. De aftrap van de topmatch houdt met een bekende Vlaming overigens ook nog een verrassing in.
 
Toegangskaarten kosten 5 euro en zijn te verkrijgen op het gemeentehuis en bij de meeste plaatselijke verenigingen en handelszaken. Ook de opbrengsten van de drank- en frietjesverkoop gaan naar ‘Kom op tegen Kanker’. Meer info bij de coördinatrice van de actie Carine Van de Velde op het gemeentehuis (02/397 11 69 of carine.vandevelde@herne.be).   
 
        
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jul 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief