HERNE – Nieuwe notenleerklas

C21

HERNE – Nieuwe notenleerklas

Aankondiging
Jonge Ware Broeders Notenleer - © Deschuyffeleer

Ook dit jaar organiseren de Jonge Ware Broeders lessen notenleer voor kinderen van 7 tot 12 jaar . Vanaf half september zijn belangstellenden dan ook uitermate welkom in het Bavocentrum in Herfelingen.

De Jonge Ware Broeders (JWB) is de jeugdafdeling van de Koninklijke Fanfare De Ware Broeders uit Herfelingen. Met een eigen jeugdbestuur zorgen de JWB overigens steevast voor heel wat activiteiten voor hun leden. Ook treden zij naar buiten met tal van niet muzikale activiteiten zoals naar een film gaan, een sport- en spelnamiddag, schaatsen, een Halloweentocht en om de 5 jaar een kamp in het buitenland.

“De lessen notenleer worden gegeven door een ervaren muzieklerares. Zij leert de kinderen vooreerst alles over muzieknoten, toonladders en mollen en kruisen”, zegt voorzitter Marlies Van Schoor. “Na een tweetal jaar notenleer kunnen de leerlingen al een instrument leren bespelen zoals dwarsfluit, trompet, saxofoon en nog veel meer! Als zij de basis goed onder de knie hebben, mogen zij dan meespelen in het koper- of houtblazersensemble, waar zij samen met leeftijdsgenoten muziek maken. Als zij uiteindelijk genoeg kennis en ervaring hebben, mogen zij instappen in de grote fanfare”, vervolledigt de voorzitter het vormingsproces van de jonge muzikanten.
Wie wil deel uitmaken van een leuke, muzikale vereniging en tegelijk muziek wil aanleren kan dan ook best terecht bij de JWB. Meer info bij de voorzitter op 0474/45 59 83 of via marliesvanschoors@telenet.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 aug 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief