HERNE - Wandel- en Fietshappening werd groot succes

C21

HERNE - Wandel- en Fietshappening werd groot succes

Fiets_en_wandelhappening_draisineke_2011_-_deschuyffeleer__1_
De inschrijvingstafel - Foto's Deschuyffeleer.
 
Fiets_en_wandelhappening_draisineke_2011_-_deschuyffeleer__2_
Vertrek ►75 km - © Deschuyffeleer
Fiets_en_wandelhappening_draisineke_2011_-_deschuyffeleer__3_
Vertrek ►75 km - © Deschuyffeleer
Wandel_en_fietshappening_aug_2011
Intussen wordt de Dendermondse Gino Verano een vaste klant op de jaarlijkse wandel- en fietshappening. Samen met hem zorgden een resem vedetten voor de nodige muzikale sfeer in en rond het parochielokaal - © Deschuyffeleer
 
Fiets_en_wandelhappening_draisineke_2011_-_deschuyffeleer__10_
Fiets_en_wandelhappening_draisineke_2011_-_deschuyffeleer__15_
Fiets_en_wandelhappening_draisineke_2011_-_deschuyffeleer__29_
Ook deze juffrouw had er zin in ....© Deschuyffeleer
 
Fiets_en_wandelhappening_draisineke_2011_-_deschuyffeleer__21_
Luc Roosens Pasar-verantwoordelijke Afdeling Herne en Alain Segers Pasar-regioverantwoordelijke voor het Pajottenland, Zennevallei en Grimbergen - © Deschuyffeleer
 

Ook de Wandel- en Fietshappening van het Draisineken en Pasar vanuit het parochiaal centrum in de Lindestraat mocht genieten van een prima zomerweertje. Dit en een puike organisatie leidden dan ook tot een groot en welgekomen succes.

 “Met het aantal deelnemers aan onze wandel- en fietstochten van dit jaar halen wij zeker onze top 5”, zegt Draisinekes-voorman Luc Roosens. “Juiste cijfers hebben wij nog niet maar naar schatting moet de opkomst van vandaag in de buurt liggen van de 500”.
 
De fietsers konden kiezen tussen parcours van 75 en 60 km. Al voor 8u was het dan ook druk aan de inschrijvingstafel.  Degelijk begeleid deed een eerste groep  achtereenvolgens Galmaarden, Geraardsbergen, Bever, Lessenbos, Lessen, Ogy, Papignies, Sint-Pieters-Kapelle en Marcq aan om zo een paar uur later terug aan het startplaats aan te komen. Voor hen was een gemiddelde snelheid weggelegd van zo’n 25à 26km/u. De tweede groep waar ook een tiental vrouwelijke Draisinekes bij aansloten was goed voor een gemiddelde snelheid van zo’n 21 km/u. Deze groep kreeg 60km voorgeschoteld.  Ook de meestal occasionele wandelaars waren duidelijk in hun nopjes.
 
Intussen wordt de Dendermondse Gino Verano een vaste klant op de jaarlijkse wandel- en fietshappening. Samen met hem zorgden een resem vedetten voor de nodige muzikale sfeer in en rond het parochielokaal. Ook de  danseressen van Pajottenboeketje hadden er meer dan duidelijk zin in.  
 
Pasar-regioverantwoordelijke voor het Pajottenland, Zennevallei en Grimbergen  Alain Segers was duidelijk onder de indruk van de succesrijke organisatie. “ Zo is de taak van Pasar de afdelingen te voorzien van de nodige materiële ondersteuning en hen ook bij te staan met logistiek en een service waar  publiciteit, verzekering, vorming deel van uitmaken” gaf hij als toelichting.  
 
Ook dit jaar waren de plooitenten van de gemeente meer dan welkom om de bezoekers enigszins te vrijwaren niet van nattigheid deze keer maar van een stralende zon. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 aug 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief