HERNE - CD&V-ledenfeest

C21

HERNE - CD&V-ledenfeest

Ledenfeest_cd_v_2011__2_
Partijbestuur CD&V - Foto's © Deschuyffeleer
 
Lieven_snoeks
Lieven Snoeks en Steven Vromman ‘Low Impact Man’- Foto's © Deschuyffeleer
 
Kinderanimatie2
© Deschuyffeleer
 
Ledenfeest_cd_v_2011__7_
© Deschuyffeleer
 

Voor het jaarlijks ledenfeest van de plaatselijke CD&V-afdeling in de polyvalente zaal in Sint-Pieters-Kapelle daagden een tachtigtal genodigden op. Tijdens dit gezellig samenzijn  werden alle aanwezigen dan ook hartelijk bedankt voor hun inbreng en hun medewerking aan één of meerdere CD&V-activiteiten  tijdens het afgelopen jaar.

Als intermezzo tijdens de feestmaaltijd deed fractievoorzitter Lieven Snoeks en zijn team een beroep op Steven Vromman. Steven ‘Low Impact Man’ werd een BV dankzij zijn Low Impact-project. In een bekroonde documentaire reeks die Canvas over hem maakte, kon de kijker volgen hoe hij zijn leven omgooide om zijn ecologische voetafdruk te minimaliseren.  Hij had het over ‘wat kunnen we doen om onze milieu-impact te verbeteren’. Low Impact Man kwam uiteraard van Gent naar Sint-Pieters-Kapelle door gebruik te maken én van het openbaar vervoer én van de fiets.
 
Voor de kinderen was het ook een feestdag. Zij werden op sleeptouw genomen door De Vliegende Banaan voor een mysterieuze schattenjacht.
 
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 aug 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 04 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief