HERNE – Belgacomstoringen onvermijdelijk

C21

HERNE – Belgacomstoringen onvermijdelijk

Werken_ekkelenberg
Repro Deschuyffeleer

De herhaalde storingen van het telefoon-, fax- en internetverkeer bij de werken in de Ekkelenbergstraat voor het aanleggen van nieuwe waterleidingsbuizen blijven de gemoederen van de buurtbewoners beroeren. Zo valt er gisteren en vandaag opnieuw onderbreking te noteren.    

Bij het bedrijf Visser & Smit Hanab erkent men het probleem. Projectleider Tim Van Laere : “De problemen zijn te wijten aan de uiterst moeilijke werkomstandigheden. Zo dienen de nieuwe waterleidingen geplaatst onder de oude Belgacom-kablering. Deze zijn echter nog van papier-lood en dan ook bijzonder broos. Onze mensen dienen dan ook in eerste instantie uiterst voorzichtig en uiterst precies gleuven te trekken onder deze Belgacom-leidingen, deze dan nog steeds uiterst voorzichtig te verleggen om de waterleidingsbuizen te kunnen inbrengen om ze dan uiteindelijk weer op hun initiële plaats te kunnen herleggen”.
 
Steeds volgens de projectleider zullen de werken nog een veertiental dagen in beslag nemen om de alsnog resterende 600m af te werken. Ook houdt hij rekening met nog nieuwe mogelijke storingen. Bij Belgacom worden de kosten voor de herstellingen steevast doorgestuurd naar het bedrijf Visser & Smit.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 sep 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief