HERNE- Sint-Felix houdt jubileum-tuinfeest

C21

HERNE- Sint-Felix houdt jubileum-tuinfeest

Tuinfeest_sint-felix_2011_-_deschuyffeleer__3_
Traditiegetrouw houdt het rust- en verzorgingstehuis Sint-Felix ieder jaar in september zijn tuinfeest - Foto's © Kobe Nevens
 
Dsc_3848
Foto © Kobe Nevens
 
Tuinfeest_sint-felix_2011_-_deschuyffeleer__4_
Foto © Kobe Nevens
 
Dsc_3871
Algemeen directeur Wouter Van Audenaerde - Foto © Kobe Nevens
 
Dsc_3852
Foto © Kobe Nevens
 
Tuinfeest_sint-felix_2011_-_deschuyffeleer__6_
Foto © Kobe Nevens
 

Traditiegetrouw houdt het rust- en verzorgingstehuis Sint-Felix ieder jaar in september zijn tuinfeest. Het feest was dit jaar reeds aan de tiende editie toe, meteen een eerste jubileum. Doorheen de jaren bleef het concept nagenoeg ongewijzigd. Zo kon de reuze-barbecue, gekoppeld aan een opendeurdag, ook dit jaar niettegenstaande de minder goede weersomstandigheden toch nog zo’n 600 bezoekers bekoren.

Nu al 14 jaar geleden mocht het Sint-Felixrusthuis zijn intrek nemen in een nieuwbouw die inmiddels met service-flats en sinds kort ook een centrum voor kortverblijf werd uitgebreid. Dagdagelijks nemen 60 personeelsleden en een 20-tal vrijwilligers het er op voor de 77 residenten.
“Wij willen graag de familie van onze residenten zo goed mogelijk betrekken in onze zorg- en dienstverlening”, zegt algemeen directeur Wouter Van Audenaerde. “ Zo bieden wij met ons tuinfeest de bewoners de mogelijkheid samen te tafelen met hun familie, vrienden en kennissen. De opbrengst wordt dan later weer besteed aan bijkomende animatie zodat onze bewoners onrechtstreeks opnieuw kunnen genieten van leuke, verrassende en verkwikkende extraatjes”.
Naast een lekkere maaltijd werd ook gedacht aan het jong volkje. Voor hen was er onder meer een springkasteel en een kindertombola.
Sint-Felix zet op dinsdag 4 oktober ten behoeve van de residenten zijn deuren open voor kleine huisdieren. Fiere eigenaars van een leuk hondje, een kat, een cava of een papegaai zijn er dan met hun troeteldieren, mits voorafgaand aanmelden bij de directie, uitermate welkom. De bewoners weten die dag overigens telkenmale uitermate te appreciëren.
En op dinsdag 25 oktober is het er terug fiësta geblazen. Dan wordt de 100ste verjaardag gevierd van Marie Lievens. Een leuke verjaardagskaart zou haar die dag allicht veel plezier doen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 sep 2011
Godelieve Deschuyffeleer
Kobe Nevens/ GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief