HERNE – Twee koppels huwen gelijktijdig

C21

HERNE – Twee koppels huwen gelijktijdig

Dubbel_huwelijk_-_deschuyffeleer__2__-_kopie
Evi De Groote en Joris De Dobbeleer enerzijds en Yasmina Akkouh en Geoffrey Demol gaven elkaar gelijktijdig het ja-woord - Foto's © Deschuyffeleer
 
Dubbel_huwelijk_-_deschuyffeleer__3_
© Deschuyffeleer
 
Dubbel_huwelijk_-_deschuyffeleer__5_
© Deschuyffeleer
 
Dubbel_huwelijk_-_deschuyffeleer__6_
© Deschuyffeleer
 
Dubbel_huwelijk_-_deschuyffeleer__15_
© Deschuyffeleer
 
Dubbel_huwelijk_-_deschuyffeleer__24_
© Deschuyffeleer
 

Een niet alledaagse gebeurtenis in de raadszaal van het gemeentehuis. Evi De Groote en Joris De Dobbeleer enerzijds en Yasmina Akkouh en Geoffrey Demol anderzijds gaven er als reeds jarenlang bevriende koppels elkaar gelijktijdig het ja-woord voor burgemeester Kris Poelaert en schepen Carina Ricour. Heel wat familieleden en vrienden tekenden present op deze toch wel bijzondere gebeurtenis.

De vier trouwers zijn reeds jarenlang met elkaar bevriend en hielden er dan ook aan gelijktijdig in het huwelijksbootje te stappen. Zo kwamen zij ook gezamenlijk aangereden aan het gemeentehuis in een Volkswagen-busje.
 
Joris en Geoffrey gaan sinds hun ontmoeting bij de Chiro als ‘echte bloedbroeders’ samen door het leven. Beiden leerden enkele jaren terug hun echtgenotes ook kennen via de Chiro. Yasmina en Evi vonden elkaar tijdens hun studies in het Heilig Hartcollege in Halle.
 
Beide koppels woonden reeds enkele jaren tesamen, Evi en Joris in de Pausleenstraat en Yasmina en Geoffrey op de Assesteenweg. Evi en Joris mogen inmiddels ook al trots zijn op twee kinderen. 
  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 sep 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 13 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief