HERNE - Seniorenfeest opnieuw top

C21

HERNE - Seniorenfeest opnieuw top

Seniorenfeest_herne_2011__2_
Zij waren van dienst op het seniorenfeest - Foto's © Deschuyffeleer
 
Seniorenfeest_herne_2011__3_
Zij zorgden voor het feestmaal - © Deschuyffeleer
 
Seniorenfeest_herne_2011__6_
Met meer dan 200 deelnemers groeide de gemeentelijke seniorennamiddag in het Bavo-centrum in Herfelingen andermaal uit tot een succes © Deschuyffeleer
 
Seniorenfeest_herne_2011__17_
Ghislain Alaert - opvolger van bestuurslid Raoul d’Udekem d’Acoz, voorzitter Paul Peeters, ondervoorzitter Lisette Hofmans en administratief medewerkster Carine Van De Velde
 
Seniorenfeest_herne_2011__21_
Muzikale omlijsting van Mariachi Mexico Magico - © Deschuyffeleer
 

Met meer dan 200 deelnemers groeide de gemeentelijke seniorennamiddag in het Bavo-centrum in Herfelingen andermaal uit tot een succes. De organisatie gaat uit van het gemeentebestuur en van de seniorenraad en staat open voor alle 65-plussers uit groot Herne.

De genodigden werden ontvangen met taart en koffie waarna ook varkensgebraad met een groentenkrans en kroketjes gezwind achter de kiezen gingen. De ontspanningsnamiddag kreeg dit jaar een Mexicaans tintje mee. Daar zorgden de zaalinkleding en ook de muzikale omlijsting van Mariachi Mexico Magico voor.
 
Burgemeester Kris Poelaert wees in zijn welkom naar de aanhoudende inspanningen die Herne levert om het de senioren zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Zo werd het fonkelnieuw project ‘bib aan huis’ als voorbeeld aangehaald waarbij minder mobiele lezers de eerste woensdag van de maand thuis leesboeken kunnen aangeleverd worden. De burgemeester prees ook de excellente werking van de seniorenraad en diens daadwerkelijke medewerking bij de uitbouw van een degelijk seniorenbeleid.
 
Ghislain Alaert werd tussendoor voorgesteld als opvolger van bestuurslid Raoul d’Udekem d’Acoz die ontslag nam om gezondheidsredenen. De overige bestuursleden in de seniorenraad zijn voorzitter Paul Peeters, ondervoorzitter Lisette Hofmans, administratief medewerkster Carine Van De Velde en de schepen voor seniorenbeleid Maurie-Louise Devriese.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 sep 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 13 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief