Inbrekers op pad in HERNE en LENNIK

C21

Inbrekers op pad in HERNE en LENNIK

Politielogo_2011_p200

7 oktober tussen 19.45 uur en 21.45 uur. Diefstal in woning met braak in HERNE Terlindenstraat. Achteraan de woning werd en PVC raam opengebroken. Dader(s) gingen langs daar binnen. Voorlopig geen nadeel. Dader(s) onbekend.

8 oktober om 02.30 uur. Poging diefstal in LENNIK Saffelbergstraat. Er werd een ruit verbrijzeld vooraan aan de straatkant. Eigenaar is gaan kijken doch er werd niemand meer opgemerkt.
8 oktober tussen 00.00 uur en 04.20 uur. Diefstal in woning met inklimming in LENNIK Joseph Van den Bosschestraat. Via de oprit aan de zijkant van de woning betreden onbekenden de eigendom. Naast de voordeur duwen zij het WC raampje open en betreden aldaar de woning. De woning wordt doorzocht en wordt voornamelijk elektrische apparatuur ontvreemd. Dader(s) onbekend.
8 oktober om 06.59 uur. Diefstal met braak in HERNE Ekkelenbergstraat. Het cilinderslot van de woning wordt afgebroken. Dader(s) betreden de woning maar gaan niet verder dan de inkomhal. Aldaar ontvreemden ze een jas en verlaten de plaats. Dader(s) onbekend.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 okt 2011
ep
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 13 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief