De Petanquevrienden HERFELINGEN gaan in winterslaap

C21

De Petanquevrienden HERFELINGEN gaan in winterslaap

Afsluiter_petanqueseizoen_herfelingen_okt_2011__2_
De senioren van Herfelingen sloten hun petanqueseizoen af onder een blakende zon - Foto's © Deschuyffeleer
 
Winnaars_petanque_herfelingen_2011
De winnaars van het jaar werd het trio Jeanne Barbé, Roger Splingaer en Gustaaf Ricour - © Deschuyffeleer
 
Afsluiter_petanqueseizoen_herfelingen_okt_2011__9_
© Deschuyffeleer
 
Afsluiter_petanqueseizoen_herfelingen_okt_2011__6_
© Deschuyffeleer
 

De senioren van Herfelingen sloten hun petanqueseizoen af onder een blakende zon. De winnaars van het jaar werd het trio Jeanne Barbé,  Roger Splingaer en Gustaaf  Ricour. Voor hun verdienstelijke prestatie werden zij na de inspanning  in hun stamcafé De Zoete Inval bedeeld met een fles Champagne.  Als aanmoedingscadeau voorzag sponsor ‘VDS-Veranda’s’ iedereen speler van een bodywarmer.

De ganse zomerperiode door namen nagenoeg een vijftiental senioren deel aan de wekelijkse petanquenamiddag die steevast doorging op de parking aan het gemeentelijk kerkhof.  Nu al 10 jaar zorgt het bestuur met Lutgarde Cochez en Ghislain Allaert op kop samen met hun spelers voor de wekelijkse ambiance in en rond het Herfelings centrum.
 
Naast de afspraken op vrijdagnamiddag namen de petanquevrienden - zoals ze zichzelf noemen - ook nog deel aan vriendschappelijke wedstrijden in Galmaarden, Herne, Bever, Oetingen en Leerbeek. Ook tekende een delegatie present op de Regionale Sportdagen Pajottenland. Niet zonder fierheid kon Lutgarde Cochez meedelen dat haar spelers op regelmatige basis finaleplaatsen wisten in de wacht te slepen.
 
 “De eerste vrijdag na Pasen ontwaken wij en beginnen wij terug aan ons volgend seizoen. Samen bewegen, samen sporten, samen een babbeltje slaan en vooral samen plezier maken dat is onze aller doelstelling. Niet alleen onze leden maar ook hun vrienden en kennissen zijn van harte welkom. Hoe meer volk hoe meer leute”, weet een gedreven voorzitter nog.
 
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 okt 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief