HERNE - VW Aircooled Halloween Meeting

C21

HERNE - VW Aircooled Halloween Meeting

Vw_meeting_schoolmeeesters_herne_okt_2011__2_
VW Aircooled Halloween Meeting een organisatie van Bert Schoolmeesters, Jean-François De Ridder en Muriel Van Gansbeeck - Foto's © Deschuyffeleer
 
Collage_vw
 
Vw_meeting_schoolmeeesters_herne_okt_2011__1_
MCP No Colors Bikers, een motorclub uit Charleroi - © Deschuyffeleer
 
Vw_meeting_schoolmeeesters_herne_okt_2011__10_
© Deschuyffeleer
 
Vw_meeting_schoolmeeesters_herne_okt_2011__14_
Bij de aankomst hadden de organisatoren 7 prijzen uit de delen aan de bestuurders van de wagens met de meest opvallende of meest originele halloweenversiering - © Deschuyffeleer
 
Vw_meeting_schoolmeeesters_herne_okt_2011__18_
 

Al voor de tweede keer stonden Hernenaren Bert Schoolmeesters, Jean-François De Ridder en Muriel Van Gansbeeck in voor de organisatie van hun  'VW Aircooled Halloween Meeting'. Als draaischijf kozen zij voor het kaatsplein achter het gemeentehuis. De begeleiding en tevens de veiligheid verzekeren op de talrijke kruispunten was een kolfje naar de hand van de MCP No Colors Bikers, een motorclub uit Charleroi.

Al tegen de middag was het behoorlijk druk op het kaatsplein. Kleurrijke versierde derde-leeftijds-kevers en andere Volkswagentypes zakten er af van her en der uit Vlaanderen en Wallonië en maakten er hun opwachting. De organisatoren hadden een tentje opgezet waar de deelnemers en sympathisanten naast het nuttigen van een natje en een droogje ook ongedwongen ervaring konden uitwisselen en informatie inwinnen nopens hun aller geliefde vierwieler. Ook de technologie bespreken of louter een babbeltje slaan onder hobbygenoten behoorden tot de mogelijkheden.
Na de middag werd gestart met de tocht die zich kriskras doorheen het Groene Kwadrant slingerde. Zo kwamen de 4 gemeentelijke centra aan bod. Tijdens het parcours kregen de cabriolets het enigszins benauwd want de weergoden waren de meeting dan niet bepaald gunstig gezind. “Het was geen superweer meer zoals in de voormiddag”, vertelde Bert Schoolmeesters na de succesrijke tocht. “We kwamen er gelukkig met enkel wat miesregen van af. Het had dus nog slechter gekund”.
Bij de aankomst hadden de organisatoren 7 prijzen uit de delen aan de bestuurders van de wagens met de meest opvallende of meest originele halloweenversiering. Eén van de prijzen was er trouwens voor Hernenaar Steve Durez.  
De organisatie genoot overigens van de logistieke steun van l’Amicale Coc’s, een vereniging van ‘kever-fanaten’ uit Rebecq die met hun forum http://amicalecocs.forumactif.net een checkpoint bieden voor iedereen die van ver of van nabij met Volkswagenkevers bezig is.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 okt 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief