Inbrekers op pad in HERNE en LENNIK en een gaslek in LENNIK

C21

Inbrekers op pad in HERNE en LENNIK en een gaslek in LENNIK

Politielogo_2011_p200

02/11/2011 tussen 12.00 uur en 13.00 uur: Poging tot diefstal in woning in HERNE Weverstraat. Dader(s) betreden de woning langs achter via een raam in de keuken. Ze doorzoeken kasten en laden doch er wordt niets ontvreemd. Vermoedelijk worden ze verrast door de thuiskomst van de eigenaars en nemen ze de vlucht. Dader(s) onbekend.

03/11/2011: Betreft een leegstaande woning. Juist tijdstip is niet gekend. Poging diefstal in LENNIK Grote Vijverselenweg. Onbekende dader(s) betreden de woning langs het dak aan de achterzijde van de woning. Ze betreden de woning door de dakbedekking open te breken. Eén maal in de woning bevinden de dader(s) zich in een zolderkamer op de eerste verdieping. Deze kunnen ze verlaten door middel van de enige uitgangsdeur open te trappen. De dader(s) gaan langs de trap naar het gelijkvloers. Aan de overzijde van de trap, trappen ze alweer een deur open. Ze openen twee rolluiken aan de voorzijde van de woning en openen het raam. Ze doorzoeken de woning en verlaten de plaats. Er werd niets ontvreemd.
03/11/2011 om 09.00 uur: Gaslek van middendrukleiding in LENNIK Frans Van Der Steenstraat 6. Brandweer ter plaatse. Evacuatie van drie personen naar het gemeentehuis van Lennik. Gaslek werd gedicht gevaar geweken. Einde 10.00 uur.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 nov 2011
ep
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief