HERNE - Sinterklaas bij de senioren

C21

HERNE - Sinterklaas bij de senioren

Sinterklaas_bij_de_senioren_herne_2011_deschuyffeleer___5_
De Sint ruilt schimmel voor een Citroën Traction Avant (1954) - Foto's © Deschuyffeleer
 
Sinterklaas_bij_de_senioren_herne_2011_deschuyffeleer___1_
Sanseveria: Claudine Roobaert en Freddy Danau - © Deschuyffeleer
Sinterklaas_bij_de_senioren_herne_2011_deschuyffeleer___8_
... ook de Sint geniet van een extraatje... - © Deschuyffeleer
Sinterklaas_bij_de_senioren_herne_2011_deschuyffeleer___10_
© Deschuyffeleer
 
Sinterklaas_bij_de_senioren_herne_2011_deschuyffeleer___29_
Nicole Bellemans en Marie-Louise Cochez - © Deschuyffeleer
Sinterklaas_bij_de_senioren_herne_2011_deschuyffeleer___30_
Linda Derwez: ambassadrice van het Groene Kwadrant - © Deschuyffeleer
Sinterklaas_bij_de_senioren_herne_2011_deschuyffeleer___14_
Peggy, Patrick, Luc, Jurgen, Marleen, Franky, Liliane, Serge en Marc - © Deschuyffeleer
 
Sinterklaas_bij_de_senioren_herne_2011_deschuyffeleer___24_
Schepen Lieven Vandenneucker, OCMW-voorzitter Carina Ricour en het bestuur van de Seniorenraad met Paul Peeters als voorzitter - © Deschuyffeleer
 

Ook dit jaar ging Sinterklaas op bezoek bij de senioren van Herne, een initiatief van de seniorenraad. Alle brave 60-plussers van de gemeente waren dan ook welkom in het Bavocentrum in Herfelingen. Voor de gelegenheid heeft de Sint zijn schimmel geruild voor de Citroën Traction Avant (1954) van Christian Plaitsir, tevens ook de gelegendheidstaximan.

Naast de klassieke mattentaart met geurige koffie mochten de aanwezigen als bijkomende verrassing genieten van een gesmaakt optreden van Sanseveria, een muzikaal duo uit Herne met haast 25 jaar podium- en entertainmentervaring. Claudine Roobaert en Freddy Danau brachten dan ook voortreffelijk  tal van golden oldies en wisten zo menig senior tot een dansje te verleiden. Zelfs de brave Sint en zijn kleurrijke helpers waagden zich eventjes op de dansvloer.
 
Alvorens iedereen te bedenken met een geschenk kon de Sint het niet nalaten om ook een paar aanwezigen aan de tand te voelen. Zo mochten Nicole Bellemans en Marie-Louise Cochez vertellen over de gevolgen die hun TV-optreden in ‘Zonde van de zendtijd’ met zich meebracht.  Voor de pientere Linda Derwez had de Sint niets dan lof. Linda schreef zich het laatste jaar in voor de 3 modules van de ICT-cursus, voor de 2 modules Engels en als kers op de taart volgde zij ook nog de vorming ‘geheugentraining’. Volgens de Sint wordt zij zo stilaan een perfecte ambassadrice voor het Groene Kwadrant.
 
Als laatste in de rij riep de Heilige Man ook schepen Marie-Louise Devriese bij zich. Van haar wou hij duidelijk weten hoe het nu eigenlijk gesteld was met de regeringsformatie. Op de vraag of schepen Devriese ook ambities heeft in de richting van de ene of ander ministerportefeuille kwam een diplomatisch antwoord eigen aan een politieker die zoals het hoort alle mogelijkheden open liet.
 
Als geschenk had de Sint naast de klassiekers zoals een paar mandarijntjes en wat snoep ook aan een hippe staander met wekker en fotoluikjes gedacht.
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 dec 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG - © Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 04 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief