Nieuwjaarskalender verenigingen SINT-PIETERS-KAPELLE

C21

Nieuwjaarskalender verenigingen SINT-PIETERS-KAPELLE

Kerst_en_nieuwjaarskaart_2011-2012
 
2
Foto ingezonden
 
1
Nieuwjaarskalender Sint-Pieters-Kapelle - Foto ingezonden
 

Tijdens het St-Ceciliafeest rijpte in de geesten van de bestuursleden van 5 verenigingen uit St-Pieters-Kapelle de idee in het dorp gezamenlijk een nieuwjaarskalender en een -kaart uit te geven. De kaarten en de kalenders worden dan ook eerstdaags bedeeld.

Mark Janquart, drijvende kracht achter het initiatief: “Graag willen wij bij onze dorpsgenoten komaf maken met de onwetendheid over ons bestaan en onze activiteiten. Daarenboven willen wij graag zo nieuwe leden aanspreken en vooral meer samenleving creëren in de schoot van onze kleine leefgemeenschap”. 
 
Het nieuwjaarskaartje met een leuk dorpszicht oogt alleszins bijzonder mooi. De jaarkalender bevat dan weer de activiteiten van de deelnemende verenigingen in het komend jaar. Op de achterzijde kreeg iedere groep overigens ook een plaatsje gekregen om zichzelf in de kijker te zetten en zich nog beter bekend te maken in het dorp.
 
De deelnemende verenigingen zijn de Koninklijke Sint-Peeters Gulde ter Waerden, de Koninklijke Fanfare Sint Pieters Herleving, de Landelijke Gilde Sint-Pieters-Kapelle, de Katholieke Vlaamse Vrouwenvereniging KVLV Sint-Pieters-Kapelle en de Wielertoeristen Sint-Pieters-Spurters.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 dec 2011
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief