HERNE - Who killed don Cornetto?

C21

HERNE - Who killed don Cornetto?

Aaznkondiging_don_cornetto
Repro Deschuyffeleer
 

In samenwerking met het ATK uit Kokejane en de vzw de Scriptomanen uit Aalst brengt ’t Muziek Herne in het Baljuwhuis op 4 en 5 februari een nog nooit eerder vertoond interactief totaalspektakel waarin alles draait rond de vraag ‘Who killed don Cornetto?’  De vertoning wordt heel zeker een unicum zowel naar vorm als naar het unieke samenspel tussen de  toneelspelers, de schrijvers en de muziek. Toneel, moordspel, live muziek en interactie met het publiek laten samensmelten is hierbij dan ook de uitdaging. Het scenario werd toevertrouwd aan Patrick Bernauw.

Aalstenaar Patrick Bernauw, eertijds radio-, tv- en stripscenarist, hoorspelregisseur en hoofdredacteur van de Historische Verhalen , doceert Literaire Creatie en leidt een eigen productiehuis voor theater dat zich de jongste tijd vooral heeft toegespitst op moordspelen en stadsspelen.
 
Who killed don Cornetto?  is een verhaal gepind op de wereld rond de moderne maffia. Bij mondjesmaat en via een resem auditieve en visuele tips krijgt de toeschouwer informatie over de mogelijke dader. Zo zijn spanning en intrige nooit ver weg.  
 
Ook op Facebook draait de mediacampagne reeds op volle toeren. Zo stuurt don Cornetto als fictieve Hernenaar reeds een tijd lang  vriendschapsverzoeken uit en wipte hij zo haast ongemerkt talrijke woonkamers binnen. De Fb-vrienden van don Cornetto zijn dan ook de eerste getuigen van zijn verleden.
 
Voor de ontknoping van het verhaal wordt verwezen naar het Baljuwhuis in Galmaarden op zaterdag 4 februari om 20u en op zondag 5 februari  om 15u.
 
Kaarten kopen (10 euro)  en reserveren kan via www.tmuziekherne.be.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jan 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief