HERNE - Terug leven in het Rondvierkant

C21

HERNE - Terug leven in het Rondvierkant

Ladiesnight_rondvierkant__2_
Annelies Desmet en de Chiro-jongens Herne - Foto's © Deschuyffeleer
 
Ladiesnight_rondvierkant__3_
Ladiesnight 2012 - © Deschuyffeleer
 
Ladiesnight_rondvierkant__6_
© Deschuyffeleer
 

Voor de ‘Ladiesnight’, de openingsactiviteit van het Rondvierkant, waren een honderdtal ladies en gentlemen te vinden voor een eerste bezoek. De gemeentelijke jeugdconsulente Annelies Desmet was dan ook bijzonder tevreden en heeft een goed oog in de  toekomst van de lokale jeugdwerking.

Annelies: “Op de opener was het enigszins aangenaam om de aanwezigheid vast te stellen van tal van leden van de bestuursploegen van vroeger. Niet alleen werden herinneringen opgehaald maar werden ook een paar plannen gesmeed voor de toekomst.” Zo wist de consulente ook mee te geven dat uit meer dan één hoek ideeën werden naar voren gebracht die het nut van het jeugdhuis als alternatief op het gewoon cafézitten wisten te beklemtonen.  
In de toekomst zullen de 5 deelnemende jeugdverenigingen Chiro Rif-Raf, Rotaract en de Jonge Ware Broeders en de Chiro-jongens en meisjes van Herne beurtelings instaan voor de bediening.  De opbrengsten die de avonden genereren worden dan verdeeld onder de vereniging met dienst en de jeugdraad die deze winst dan opnieuw investeert in het bekostigen van de volgende activiteit.
Alle betrokkenen nemen zich voor  het Rondvierkant terug uit te bouwen tot de betere ontmoetingsplaats voor jong Herne waar iedereen op de tweede vrijdag van de maand terecht kan.
Omtrent de programmatie is er meer info te bekomen bij de jeugddienst (02/397 11 63) of via de ‘jeugdpagina’ op de website www.herne.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 feb 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 04 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief