HERNE - Mark River Band zorgt voor muziek en dans

C21

HERNE - Mark River Band zorgt voor muziek en dans

Mark_river_band_april_2012___4_
Mark River Band - © Deschuyffeleer
 
Collag_mark_river_band
De band omvat saxofoons, trompetten, trombones en een ritmesectie.
 
Mark_river_band_april_2012___13_
Mark River Band - © Deschuyffeleer
 
Mark_river_band_april_2012___15_
Ten huize van Wim Suys in de Kramerijk zijn de muzikanten van de Mark River Band druk aan het oefenen voor hun optreden van zaterdag 12 mei in het Bavocenter in Herfelingen - © Deschuyffeleer
 

Ten huize van Wim Suys in de Kramerijk zijn de muzikanten van de Mark River Band druk aan het oefenen voor hun  optreden van zaterdag 12 mei in het Bavocenter in Herfelingen. Op het programma staat dan een heuse dansavond met live-muziek waarbij een waaier aan muziekstijlen aan bod komt. Voor het vocale gedeelte doet de Mark River Band een beroep op zangeres Nathalie.

De Mark River Band telt een 20-tal gemotiveerde amateurmuzikanten. Sinds kort staan zij onder de leiding van dirigent Dany De Dobbeleer uit Gooik  en vormen zo samen een big-band. Maar op andere momenten zijn zij dan weer terug te vinden in ’t Muziek (Herne), de fanfare De Vrede (Gooik), De Ware Broeders (Herfelingen), Comme Chez Sax (Herne), Amicato (Tollembeek) en De Ware Eendracht (Vlezenbeek).
De band omvat saxofoons, trompetten, trombones en een ritmesectie. Zijn dansrepertoire gaat van de onvermijdelijke swing over ballades, jazz tot disco en rock. Kortom voor ieder wat wils om zo alvast zowel de dans- als de muziekliefhebbers een onvergetelijke avond te bezorgen. Voorzitter Wim Suys: “Wij zijn er absoluut van overtuigd dat tal van mensen de gezelligheid van de vroegere dansavonden missen.  Met onze optredens zoals in het Bavocentrum willen wij de haast vergane baltraditie terug in ere herstellen”. Naast het optreden in het Bavocentrum bemant de Mark River Band dit jaar ook nog een stand op de jaarmarkt op 28 mei”.  
De inkom voor de dansavond in het Bavocentrum  bedraagt 10 euro. Kaarten via  www.markriverband.be. Groepen vanaf 10 personen ontvangen 2 gratis toegangskaarten.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mei 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 17 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief