HERNE - Afscheid vrijgezellenleven Jordi Cornet

C21

HERNE - Afscheid vrijgezellenleven Jordi Cornet

Ware_broeder_vrijgezellendag___1_
Afscheid vrijgezellenbestaan van Jordi Cornet - Foto's © Deschuyffeleer
 
Ware_broeder_vrijgezellendag___2_
Jordi Cornet op verkenning in het Groene Kwadrant - © Deschuyffeleer
 
Ware_broeder_vrijgezellendag___4_
Foto © Deschuyffeleer
 

Op zaterdag 18 mei treedt Jordi Cornet uit Kokejane en drummer bij de fanfare De Ware Broeders uit Herfelingen in het huwelijksbootje met Wendy De Tré. In het dagdagelijkse leven is Wendy schooljuffrouw en staat zij in de GBS De Regenboog voor een twintigtal leerlingen van het 3de leerjaar. Om afscheid te nemen van het vrijgezellenleven bedachten de talrijke collega-muzikanten samen met de oud-Chiro-leiding van Kokejane voor Jordi alleszins een memorabele dagactiviteit.

Zo mocht Jordi in het gezelschap van een dertigtal kompanen een fietstrip maken kriskras doorheen het Groene Kwadrant. Om het hem niet te makkelijk te maken diende hij een paar autobanden en wat potterij mee te sleuren.  Her en der mocht hij wel wat op adem komen. Alhoewel,… ook een paar ludieke opdrachten zorgden voor wat ophef en energieverlies. Een pluimengevecht en kaatsballen trotseren die op onverwachte momenten kaatseieren blijken te zijn maakten van Jordi uiteindelijk een niet zo aantrekkelijk plaatje.
“Het gebeurt niet zo dikwijls dat er een collega-muzikant trouwt”, wist mede-organisator  Filip Barbé te vertellen. “Het is dan ook normaal dat wij zulke gelegenheid niet zomaar konden laten voorbij gaan. Dat wij Jordi’s vrijgezellenfeestje bewust 14 dagen voor de trouw programmeerden en niet de avond voordien is omdat wij zijn toekomstig bruidje niet willen afstraffen”.
Als toemaatje wist Filip Barbé ook mee te geven dat zijn vrienden bewust kozen voor een toeristische fietstocht. Zij gaan er immers van uit dat zo’n originele verkenning van het mooi, groen en vooral  heuvelachtig landschap van zijn gemeente Jordi als toekomstige kandidaat voor de  gemeenteraadsverkiezingen des te beter zal bijblijven.  
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mei 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 17 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief